Свободно време

Пълнолуние в знака на Лъв – 9 февруари

Ще трябва да овладеем емоциите си

07.02.2020г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 9 февруари 2020 настъпва пълнолуние в знака на Лъв. Може би вече усещате енергията на това космическо събитие. Възможно е да станем по-нетърпеливи, ще ни се иска да разширим хоризонтите си, ще преиграваме ситуации, възможно е дори да заобиколим правилата. Някои моменти от пълнолунието в Лъв могат да променят много съдби.

Важно е да намалим рисковете. Също така е много важно да внимаваме със своите емоции и те да не излязат извън контрол. Това пълнолуние ще бъде засегнато от два аспекта на планетите Марс и Нептун. Основните теми, които ще ни вълнуват ще са сила, инициативност и преследване целите и амбициите.

Цветя, които не трябва да се подаряват на Свети Валентин

Марс като източник на войнстваща сила ще ни помогне да проявим смелост и решителност. Ще знаем какво искаме и как да го постигнем. От момента на пълнолунието в Лъв до 16 февруари, периодът е успешен за решителни действия, реализация и положителни промени.

Втората характеристика на пълнолунието е съвпад с Нептун. Той ще допринесе за растежа на емоционалността и чувствителността, а това означава, че лесно ще изгубим контрол върху емоциите си, които може и да са разрушителни. Не бива да се поддаваме на импулсивни решения. Също така е възможно да страдаме от безсъние, безпокойство.

Защо хората, родени през февруари, са толкова забележителни?

Разбира се, пълнолунието невинаги има отрицателен характер, а по-скоро се характеризира с непостоянство. Ето защо ще е важно да сме позитивно настроени, за да не дадем шанс на разрушителните мисли. Ще можем да преодолеем редица проблеми, които ни плашат, объркват. Най-важното в периода 9 – 16 февруари е да не се захващаме за дреболии.

Какво друго трябва да знаем за това пълнолуние?

Лъв е знакът на любовта, управляващ романтичните вълнения, така че това пълнолуние може да увеличи нашите възможности за любовни трепети. Възможно е да бъдем по-привързани и да искаме повече привързаност в замяна, да се нуждаем от вниманието на любим човек, от това да видим, че той цени нашата любов.

Любовен хороскоп за февруари

Също така ще бъдем и по-приятелски настроени, по-социални, ще търсим нова любов и ще искаме да се свържем на едно друго ниво с хората, които обичаме. Ще се интересуваме от неща, в които сме инвестирали своята любов. Скучните неща ще ни отегчават. Затова, ако ви се налага да направите нещо скучно, или в работата си усещате скука на този етап, опитайте се да направите нещата по-забавни.

Какво може да очаква всяка зодия? Вижте на следващата страница.

Коментирай