Свободно време

Седмичен хороскоп за 10 – 16 февруари

Трудности за Везните

10.02.2020г. / 09 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Ще се натъквате на затруднения по-често от обикновено. Част от тях ще са свързани с преките ви задължения, а друга част с бюрократични ограничения, наложени от държавната администрация. Реагирайте с чувство за хумор. Може и да не успеете да се справите, но поне няма да позволите на песимизма да ви завладее.

Не пренебрегвайте въпросите на децата си. Уважете желанието им да споделят проблемите си и не ги укорявайте за грешките. Споделете собствен опит по дискутираните теми. Мисълта, че са в състояние да се справят сами ще ги амбицира.

Коя е най-силната ви чакра според зодията и как е свързана с вашето здраве?

Скорпион

Ангажиментите ще са много както у дома, така и на работното място. Успоредно с това на моменти ще изникват добри възможности за стабилизиране и хармонизиране на личните отношения. Не бива да ги пропускате, защото мисълта, че с някого се гледате накриво без да са ви ясни причините, ще се отрази зле на психиката ви.

Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления. Не бързайте да ги харчите. Съвсем скоро ще са ви необходими за изгодни краткосрочни инвестиции. Здравословното ви състояние ще е стабилно.

Коментирай