Свободно време

Седмичен хороскоп за 10 – 16 февруари

Трудности за Везните

10.02.2020г. / 09 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Човек от близкото обкръжение ще ви припомни момент, в който поведението ви не е било съвсем коректно. Нормално е да се ядосате, но преди да реагирате спонтанно помислете доколко обвинението е основателно. Ако сте достатъчно самокритични, ще установите, че наистина сте дали повод за недоволство. Измислете подходящ начин да се реванширате.

Финансовото ви положение ще е стабилно. Ако сте си набелязали покупка на техника или обзавеждане, то през тази седмица може да попаднете на подходящи артикули. Ограничете контактите доколкото е възможно, за да намалите вероятността от заразяване с вирусна инфекция.

3 зодии, с които ще имате връзка, пълна с приключения

Козирог

Професионалните задължения ще са в рамките на обичайното, но с леки усложнения. Независимо от всичко, не само ще се справите, но ще успеете да внесете полезни корекции във вече завършените задачи. Оценката за работата ви ще е ласкава както от колегите, така и от шефа, което ще повиши самоувереността ви.

Не е изключено да получите интересно предложение за нова или допълнителна работа.

Посъветвайте се с личния си лекар за употребата на средства, насочени към стабилизиране на имунната ви система. Спазвайте идеална лична хигиена и по възможност не използвайте климатици.

Коментирай