Свободно време

Седмичен хороскоп за 10 – 16 февруари

Трудности за Везните

10.02.2020г. / 09 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Привлекателни сте, общителни, добронамерени и околните настоятелно ще търсят компанията ви. Вниманието им ще се отрази положително на самочувствието ви, но ако не филтрирате контактите може да се отрази негативно на здравословното състояние. Финансовото ви състояние ще е стабилно. Вероятно ще се наложат непредвидени разходи, но бързо ще ги наваксате.

Бъдете внимателни по време на пътуване и когато се намирате на места, където има струпване на много хора. Съществуват предпоставки за травма или проява на агресия. Пазете вещите и документите си.

Любовен хороскоп за 10 – 16 февруари

Риби

Дребни на глед случайности ще засилят вътрешните ви страхове. Може да останете с убеждението, че късметът ви е изоставил и събитията целенасочено работят срещу вас. Не се депресирайте излишно, придържайте се към динамичния си стереотип. Ако обмисляте нови проекти или занимания останете на етапа на подготовката им. Обстоятелствата ще ви подскажат кога е подходящо да поставите началото.

Въздържайте се от активни действия в публичното пространство. Не е подходящо да участвате в благотворителни акции. Ще постигнете обаче добри резултати, ако решите да се откажете от вредните си навици.

Коментирай