Свободно време

20 признака, че сте истински Риби (Видео)

Какви са характерните черти на зодия Риби

28.02.2024г. / 16 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

 

 

Свързани статии

11. Умеят да прозират истинските намерения на хората около тях.

Рибите са надарени със силна интуиция, която им позволява да усетят какви са истинските намерения на хората и какво се крие зад думите им. Инстинктите им са много верни и е добре да се вслушват по-често в тях.

12. Адаптивни са и умеят да се разбират с всякакви хора.

Рибите се отличават с много адаптивност, която им позволява да се настройват по-лесно спрямо нови обстоятелства. Не е проблем за тях да общуват с нови хора в обкръжението си и умеят да контактуват с различни личности, без значение от възраст, пол, социален статус. Те са сред зодиакалните знаци, които общуват с лекота с всякакви хора и имат способността да накарат всеки да се почувства комфортно и спокойно в тяхната компания.

5 чувствителни зодии, които имат нужда да бъдат разбрани

13. Изключително щедри са.

Личността, родена под знака на Риби, е невероятно щедра и грижовна. В тяхната природа е желанието да подаряват – те са щедри не само на материални подаръци, но най-вече на мили жестове, обич и внимание.

14. Могат да са много нерешителни понякога.

Една тяхна не много позитивна отличителна черта е нерешителността им. Понякога им е изключително трудно да вземат решение и това може да ги побърка, както и хората около тях.

15. Страхуват се от отхвърляне и самота.

Рибите имат страх от отхвърляне и неоткриване на голямата любов. Самотата също е сред техните големи страхове.

Годишен хороскоп за 2020

16. Безкрайно артистични и креативни.

Безпогрешно ще разпознаете Рибите по това, че те са надарени с артистичност и оригиналност. Тяхната креативна страна винаги намира начин да се покаже и това е причината, поради която едни от най-големите имена в шоубизнеса са именно от зодия Риби. Такива имена са Елизабет Тейлър, Риана, Бон Джоуви, Брус Уилис, Шарън Стоун, Глен Клоуз, Лайза Минели, Дрю Баримор.

Снимка: iStock

17. Понякога предпочитат само своята компания и обичат уединението.

Има моменти, в които не желаят да са в ничия друга компания, освен тяхната собствена. Това не значи, че не желаят да общуват с вас, просто понякога се нуждаят от малко уединение.

18. Ценят високо честността.

Една от най-важните ценности за Рибите е искреността и те държат на честни отношения с всички хора в живота им, било то в професионален или личен план. Ненавиждат лъжата и ако сте честни с тях, те винаги ще ви уважават за това ви качество.

Кой е вашият грях според зодията?

19. Когато се влюбят, то е много дълбоко и отдадено.

Когато представител на зодия Риби се влюби, това е нещо много голямо и важно за тях, на което се отдават с цялата си личност. Любовта за тях не е помежду другото, а център на вселената им и те му отдават всичко, което имат и могат.

20. Инстинктивно усещат, когато техен близък е в беда или има проблем.

Благодарение на тяхната емоционалност и силна интуиция, Рибите често усещат, когато техни приятели или близки хора не се чувстват добре или имат проблем. В такива моменти те са прекрасни приятели, които са насреща с помощ и подкрепа.

Мъжете от тези 4 зодии са най-добрите съпрузи

Коментирай