Свободно време

Екатерина Ташева – Чери влиза в „Бригада Нов дом“ като артдизайнер

В предаването тя ще рециклира стари вещи, превръщайки ги в нещо красиво и функционално

18.02.2020г. / 12 48ч.
Мария Дуковска
Екатерина Ташева – Чери влиза в „Бригада Нов дом“ като артдизайнер

Екатерина Ташева – Чери ще е новият член, който влиза в петия сезон на „Бригада Нов дом“, който стартира на 27 януари в 21 часа. В предаването тя ще рециклира стари вещи, превръщайки ги в нещо красиво и функционално с фантазия и малко средства. Тази година епизодите ще са по-дълги – до 22:30 часа.

Зрителите ще видят 14 нови истории. Сълзи и смях ще се редуват непрекъснато. Форматът тази година ще бъде по-голям и хората ще имат повече време да се наслаждават на героите. Да навлизат повече в историите им и да виждат повече детайли от нашата работа“, разказа в ефира на bTV бригадир Влади Караджов.

„След пет сезона и толкова много усмивки, ние вече казваме на семействата – и вие ще се усмихнете като всички останали. Зрителите ще видят в целия екип много радост и желание за работа!“, допълни той.

В този сезон ще се включат и още помощници – популярни съмишленици, които ще обуят гащеризони и ще се включат в ремонтите. Те ще зарадват семействата и с други изненади. Сред тях са Графа, Мария Илиева, Емилия, Ники Илиев, Жоро Тошев и др.

„Тези невероятни личности дадоха всичко от себе си да станат част от нашия екип. Толкова съм впечатлен от това как хора с абсолютно различни професии от тази правят чудеса. Те правеха абсолютно всичко – чупеха, боядисваха, сглобяваха мебели, лепяха плочки. Усетихме нов дух – пяхме песни, играхме хора. Правихме какво ли не и настроението, с което те допринесоха, зрителите няма как да не го усетят. Внесоха една нова енергия!“, разказа Влади Караджов.

Коментирай