Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 февруари – 1 март

Лъвовете да внимават с документи

24.02.2020г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Събитията ще са разнообразни и нееднозначни. На моменти може да са и твърде хаотични, опитайте се да действате организирано доколкото е възможно. Не пренебрегвайте необходимостите на близките си, ще ги огорчите. Търсете начин да съчетаете своите интереси с техните.

Структурирайте бъдещите си планове и направете първите организационни стъпки по осъществяването им, но без да стигате до практически действия.

Новолуние в Риби – 23 февруари

Рак

Спокоен и сравнително плодотворен период. Започнете с обмислянето и ресурсното подсигуряване на новите проекти. Помислете дали ще ви е нужно съдействие и на кого можете да разчитате.

Преценете внимателно на какви „подводни камъни“ бихте могли да се натъкнете. Ще се справите много по-лесно, ако сте подготвени. Желателно е да поработите и върху запаса от знания, с който разполагате. Усвоявайте нова информация, научете се да реагирате гъвкаво и да не робувате на предразсъдъци.

Обстоятелствата ще ви позволят да съчетавате личните с професионалните си интереси и да отхвърлите някои „висящи“ домашни задачи.

Коментирай