Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 февруари – 1 март

Лъвовете да внимават с документи

24.02.2020г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Не се изненадвайте, ако действителността не отговори на очакванията ви. Предстои един несигурен и леко напрегнат период. Не са изключени недоразумения, предизвикани от различни причини: двусмислени изказвания, недоизречени истини, неправилно възприемане на получената информация…

Постарайте се да овладеете противоречивите си чувства и да реагирате сдържано. Правилната тактика ще е вие да следвате събитията без да се опитвате да им въздействате. Колкото по-гъвкаво реагирате, толкова по-малко ще са негативните последствия, с които да се налага да се справяте след време.

Новолуние в Риби – 23 февруари

Скорпион

Професионалният напредък за който си мечтаете, най-после ще се случи. Въображението и логиката ви ще са в синхрон и ще можете да осъществите голяма част от замислите си. Добра предпоставка е, че ще разполагате и с варианти за публична изява. Ще съумеете да формулирате целите си и да ги свържете с обективните възможности, което никак не е малко.

Личните отношения също ще са градивни. Вие съзнателно ще възприемате мотивите за действията на околните, но и те от своя страна ще проявяват разбиране към вашето физическо и емоционално състояние.

Коментирай