Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 февруари – 1 март

Лъвовете да внимават с документи

24.02.2020г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Проблемите ви няма да се уреждат толкова бързо, колкото очаквате. Ще се натъквате на непредвидени затруднения, които ще предизвикват раздразнение и чувство за безпомощност. Ще се улесните, ако успеете да овладеете емоциите. Никой не се опитва да ви слага „прът в колелата“, просто за някои занимания избързвате, а за други сте пропуснали подходящия момент.

Въздържайте се от спонтанни решения, особено ако са свързани със скъпи покупки, промяна на работното място и пътуване на далечно разстояние. Утешителното е, че личните отношения ще са особено спокойни. Ако към този момент Купидон не ви е улучил със стреличките си, то сега може и да успее.

Любовен хороскоп за 24 февруари – 1 март

Козирог

Не се изненадвайте, ако през тази седмица ви връхлети стремеж към силни емоции и екстремни преживявания. По-добре не го споделяйте и не го обсъждайте поне в началото на седмицата. Ориентирайте се в обстановката на работното място, защото не е изключено именно професионалните дискусии да предизвикат бурни преживявания.

В случай, че деловите отношения са спокойни, то можете да си отдъхнете и да се захванете с организацията на почивните дни. Измислете развлечение, което и ще ви разтовари психически, но и ще ви зареди с адреналин. И най-вече, ако все още нямате семейство, подберете подходяща компания, с която да се насладите на приключението.

Коментирай