Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 февруари – 1 март

Лъвовете да внимават с документи

24.02.2020г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Прекалено интензивното общуване ще ви изтощи емоционално. На моменти може да се почувствате разсеяни, умората да ви изпълва по-бързо от обикновено, ежедневната организация да ви затруднява. Запазете спокойствие, намерете начин да се уедините и да подредите мислите, ангажиментите, а най-вече срещите. Най-бързият начин за възстановяване на добрата кондиция и повишаване на тонуса е кратка разходка сред природата. Тишината и чистият въздух са незаменим лечител.

Погрижете се сами за доброто си настроение. Избягвайте контактите с хора, които се опитват да ви натоварват с грижите си, редувайте работа с почивка на равномерни интервали, проветрявайте редовно помещенията, в които пребивавате повече от няколко часа. Посветете свободното време на любима музика, любим филм, любима компания, а най-вече на любим човек. Ще изпъстрите ежедневието със свежи цветове.

Любовен хороскоп за 24 февруари – 1 март

Риби

Приятните новини ще стигат до вас по-често от обикновено. Ще поддържат настроението ви устойчиво в оптимистичната гама и ще съумеете да намерите положителен елемент във всичко, случващо се около вас. Ще погледнете от различен ъгъл даже факти, които преди време са ви създавали напрежение. Трудни въпроси, които умишлено сте отлагали, най-после ще намерят своето решение.

Обстановката у дома често ще е напрегната. Не реагирайте твърде остро на оплакванията на близките си. Те най-вероятно имат грижи и им е трудно да ги споделят. Поинтересувайте се внимателно. Със сигурност ще успеете да помогнете, всички ще са доволни и ще можете да се забавлявате заедно.

Коментирай
Здраве и красота