Свободно време

4 зодии, за които март ще е прекрасен

Вижте кои знаци ще се радват на щастие и успехи

28.02.2020г. / 18 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпион

Скъпи Скорпиони, очаква ви чудесен нов месец. През март ще се радвате на хармония в любовта и не само.

Прекрасни романтични емоции ще ви завладеят още в първите дни на най-женския месец. Страст и чувственост ще са думите, под които ще се развие месецът за вас.

Семейните представители на зодията ще се радват на баланс и хармония, а необвързаните Скорпиони ще търсят нов партньор и е напълно възможно да го срещнат.

В здравословен план март ще е добър за вас. Ще имате много енергия, която ще ви насочи към повече движение, спорт, тренировки и разходки.

Как всяка зодия убива връзките си

Професионалният ви живот ще е прекрасен през периода. Ще се радвате на хармония между вас и колегите, а това може да доведе до страхотни резултати и постижения. Ако ви се налага да пътувате служебно, пътуването ви ще се окаже много ползотворно.

През този месец ще мислите основно за пари и приходи. Ще се стремите към подобряване на финансовото си състояние и вероятно ще успеете, но не и преди 20 март.

Риби

Астрологичната прогноза за месец март е изключително позитивна за вас, скъпи Риби. Новият месец ще бъде щедър към вас и ще се радвате на успехи и радостни емоции.

В любовен план ви очаква много романтичен и страстен месец, който се дължи най-вече на Венера и Марс. Семейният ви живот ще е хармоничен, балансиран и без сътресения. Ще сте в дълбока връзка с вашия партньор и нищо няма да помрачи отношенията ви през този период.

Месецът е подходящ за закупуване на нов имот или за ремонт на дома ви.

Необвързаните представители на зодия Риби също няма да страдат от липса на възможности. Напротив, очертават се добри перспективи в романтичен план за тях. Възможно е да се влюбите дори.

20 признака, че сте истински Риби

В здравословен план ви очаква прекрасен месец. Няма да усетите никакви притеснения относно здравето си. Добре е да се придържате към здравословно и разнообразно хранене, както и да правите редовно упражнения, за да се поддържате тонизирани.

В професионален план може да очаквате трансформации и промени. Възможно е да получите повишение, а ако не се получи в настоящата ви работа, е възможно да се появи по-добър шанс на друго място.

Във финансово отношение ще сте много добре с парите. Членовете на семейството ви също ще имат принос към приходите и просперитета ви. Ако направите инвестиции през този период, ще са успешни.

Коментирай