Свободно време

4 зодии, за които март ще е прекрасен

Вижте кои знаци ще се радват на щастие и успехи

28.02.2020г. / 18 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

След броени дни навлизаме в най-женския месец – март. Вижте за кои зодии новият месец ще е повече от успешен.

Овен

За представителите на зодия Овен се очертава великолепен месец. Ще успеете да се справите с всички задачи, които имате. Очаква ви спокоен месец, без сътресения, здравето ви ще бъде стабилно, а плановете ви ще се реализират безпроблемно.

В любовен план ще се радвате на страст и положителни емоции. Женените представители на зодията е препоръчително да се фокусират върху хармонията с партньора и да прекарват повече време заедно.

Необвързаните Овни ще имат много възможности за срещи и може би дори ще открият подходящ партньор.

Как всяка зодия се отнася към работата

Здравето ви ще е чудесно, но е добре и да релаксирате, усетите ли умора. Тренирайте, движете се, разхождайте се повече, радвайте се на пролетното слънце през март.

В професионален план ви очакват успехи, ще работите добре с колегите си и ще се радвате на хармония на работното място. С каквото и да се захванете през този период ще се справите без съмнение.

Везни

Март ще е много успешен и динамичен месец за представителите на зодия Везни.

В любовен план месецът ще е много чувствен и ще ви даде възможност да разгърнете своята романтична и страстна натура. Важно е да се въздържате от натиск върху партньора, както и да туширате желанието си за надмощие. Опитайте се да възпрете егото си и това ще се отрази положително на интимните ви отношения.

За необвързаните представители на зодията е важно да внимават да не прекалят със страстта, защото е възможно да влязат в отношения с човек, който е вече обвързан. Това, което може да направите е да покажете себе си като човек, който заслужава да бъде обичан и оставете другият да избере.

В здравословно отношение месецът ще е благосклонен към вас и не се очакват сериозни проблеми. Ако имате хронични заболявания е възможно да изпитате подобрение и облекчение. Доброто ви здраве ще ви радва и ще сте в положително настроение, усмихнати и ведри.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

За разлика от здравето и любовта, в професионален план нещата няма да са много розови. Възможно е да има силен стрес на работното ви място, включително конфликти с колеги или началници. Не очаквайте подкрепа от никой друг, освен от вас самите. Вие ще трябва да се справите с проблемите и да разчитате само на собствените си сили. Макар да работите много сериозно, това няма да се отрази засега на финансовото ви състояние.

След 20 март може да очаквате повече приходи, а и близките ви ще допринесат за подобряване на финансите ви.

Коментирай