Свободно време

Месечен хороскоп за март

Лъвовете да внимават с емоциите

02.03.2020г. / 14 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Ако в началото на месеца ви липсва ентусиазъм, значи не знаете на какво сте способни. Ще разгърнете целия си потенциал, ако преодолеете рутината и инерцията. Инициативата ще повиши самоувереността ви. Освободете се от страховете и комплексите, а и най-вече от мързела. Няма да се налага да бързате в периода, в който Меркурий е в ретроградно движение. Използвайте тези дни, за да „подредите картите“, да изясните позициите си. През втората десетдневка заетостта ви ще се повиши, но и приходите – също.

В края на месеца контактите ще са интензивни, но невинаги благоприятни. На моменти ще ви е трудно да следвате събитията и да се адаптирате към тях, но най-важното е да не се отказвате от първоначалните си замисли. Тогава ще можете да се справите с дейности, свързани с държавната администрация.

Ще разполагате с достатъчно финанси, но ако ви хрумне, че искате да участвате в някаква благотворителна акция, уверете се преди това, че нямате основание да се съмнявате в коректността на организаторите.

Знаци, че той има силни чувства, но му трябва време, за да задълбочи връзката

Рак

Събитията са пред вас. Друг е въпросът дали сте готови да участвате в тях и да им се насладите пълноценно. Няма да имате причини да се оплачете от скука и монотонност, но и прекалената динамика може да не ви хареса. Да решите, че високото темпо ви изтощава и да „заровите глава в пясъка“, вместо да се изявите. Въздържайте се от далечни пътувания и участие във важни мероприятия в началото на месеца. Ще сте изключително полезни за себе си, ако в този период се занимаете със самоусъвършенстване, обучение, усвояване на чужди езици.

През втората и третата седмица на месеца работата и постиженията ви ще получат висока оценка. Ще попаднете на информация, която ще ви позволи да структурирате плановете си почти до края на лятото. Контактите ще са интензивни. Личните и деловите отношения, обаче, може да са леко напрегнати.

Не е изключено да се появят проблеми от материално и финансово естество, които ще преодолеете с помощта на приятелите.

Коментирай