Свободно време

Месечен хороскоп за март

Лъвовете да внимават с емоциите

02.03.2020г. / 14 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Време е да се покажете в целия си блясък. Не позволявайте на дребните несполуки да ви сломят и на ежедневната умора да помрачи настроението ви. Силите ви са достатъчно, от вас зависи да ги ориентирате в правилната посока. Умората ще е следствие не от много работа, а от еднообразие. Въздържайте се от авантюри и рискове, опитвайки да си създадете непознати преживявания. Ако се наложи да участвате в конкурси и състезания, най-вероятно ще пожънете успех.

Овладейте пристъпите на агресия и раздразнителност. Опитайте се да опознаете хората от най-близкото си обкръжение, вместо да им се противопоставяте. През втората половина на месеца контактите ще са интензивни. Ще сте по-ефективни, ако успеете да ги планирате предварително. Ще се свържете с нови партньори, но и окончателно ще прекратите сътрудничеството с някои от предишните.

Благоприятен период за уреждане на финансови, наследствени и имотни въпроси е последната седмица, когато е възможно да получите допълнителна работа или допълнителен приход.

Признаци, че връзката ви ще бъде дълготрайна

Дева

Не разчитайте на късмет, а на себе си. Ще реализирате плановете си, само ако сте старателни, активни и целенасочени. За въпросите, по които имате съмнения, не се стеснявайте да потърсите „помощ от приятел“. Сътрудничеството на всички нива ще е ефективно, а ще успеете и да възстановите някои стари, поизоставени връзки. Използвайте първите дни на месеца за събиране, обобщаване и систематизиране на информацията, която ви е необходима.

През втората половина се въздържайте от дългосрочни планове. Обмисляйте действията си от ден за ден и не се ядосвайте, ако събитията не отговарят на очакванията ви. Тогава е важно да запазите присъствие на духа и да реагирате гъвкаво. Не прекалявайте нито с инициативата, нито с доверието.

В края на месеца може да се наложи да предприемете пътуване, от което да получите допълнителни приходи. Организирайте програмата си така, че да предотвратите разногласията у дома и на работното място. Приемайте „изгодните“ предложения със здравословна доза съмнение.

Коментирай
Свободно време