Свободно време

Месечен хороскоп за март

Лъвовете да внимават с емоциите

02.03.2020г. / 14 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Намалете амбициите и не форсирайте събитията. Придържайте се към принципа: „бързай бавно“, оставете грандиозните планове за по-нататък. Изисквайте повече от себе си и по-малко от околните и се стремете да завършите започнатото. Ще се наложи да се справите с поредица важни, но доста скучни задачи и при това ще трябва да се занимавате с тях самостоятелно, което подсказва, че трябва да се стремите да сте максимално ефективни, отговорни и обективни. Пропуските ви, доколкото ги има, ще създадат неприятности на работното място, но каквото и да се е случило през втората половина на месеца ще успеете да наваксате.

4 зодии, за които март ще е прекрасен

Не е желателно да подписвате договори в първите дни на месеца. Ако все пак се наложи, то запознайте се със съдържанието им подробно и задълбочено. Избягвайте финансовите авантюри и не се увличайте по прекалено изгодни сделки, ще попаднете на мошеници. Не е желателно да взимате и да давате заеми. Ако ви възложат допълнителна работа, уговаряйте заплащането преди да сте започнали.

Първите две седмици са подходящи за усвояване на нови знания, полагане на изпити, участие в семинари. Публичните ви изяви ще са впечатляващи.

Скорпион

Използвайте въображението си за организация на свободното време, а логиката си по време на работа. Така ще сте достатъчно пълноценни за преките си задължения и достатъчно вдъхновени за развлечения. Ще можете да разгърнете творческия си потенциал и вероятно ще получите малък, но стабилен допълнителен доход. Работата ви ще бъде забелязана и високо оценена. Ще успеете да проявите индивидуализма, да впечатлите с оригиналността и да стабилизирате позициите си. Инициативите ви ще получат всеобщо одобрение, а по-интересно е, че на преден план ще излязат предишни ваши предложения, които ще придобият актуалност.

4 зодии, за които март ще е прекрасен

През втората половина на месеца ще трябва да се справите с огромен поток от информация и е много вероятно да се наложи да потърсите консултация от свои бивши колеги, наставници или преподаватели. Не се смущавайте да го направите. Ще е много полезно, защото ще напомните за себе си и ще възстановите стари връзки. Пътуванията ще са безпроблемни.

За важните решения през първата десетдневка на месеца разчитайте на интуицията си. През втората десетдневка се постарайте да уредите задълженията си към държавата във вид на данъци и такси. Пак тогава е възможно да финализирате сделка с имоти. Не търсете помощ, но и не отказвайте, ако ви предложат.

Коментирай