Свободно време

Месечен хороскоп за март

Лъвовете да внимават с емоциите

02.03.2020г. / 14 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Сравнително спокоен и безконфликтен период, в който най-много време ще ви отнеме уреждането на битови въпроси и на роднински проблеми. Постарайте се да организирате почивката си така, че да сте повече у дома, където ще възстановите енергетиката си най-устойчиво. Не си поставяйте твърде амбициозни цели в професионален план. За предпочитане е да работите с умерено темпо и да не форсирате събитията. Отложете важните инициативи за последната седмица на месеца.

Поставяйте си реални цели. През втората половина от месеца ще можете да осъществите задължителните командировки и да се занимаете с текущите сделки. Тогава ще съумеете да заявите лидерските си умения, да регламентирате стоящите на дневен ред юридически въпроси, да се справите с предварително набелязани покупки с дългосрочен характер. Ще впечатлите всички с безупречната си организация.

Запазете спокойствие, ако на моменти се налага да стопирате инициативата си или дори да отстъпите от постигнатите позиции. Отстоявайте мнението си, но по начин, който няма да ви създаде врагове. Приемайте затрудненията с чувство за хумор и следвайте естествения ход на събитията, за да не се налага да „воювате с вятърни мелници“.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Козирог

Ако събитията не отговарят на очакванията ви, приемете го като подсказка, че не трябва да бързате. Спрете, помислете, анализирайте и преценете дали случващото се не е резултат от ваши предишни действия или пък не се повтарят елементи от миналото. Вземете поука от собствените си грешки и сменете подхода. През първата половина от месеца ще разполагате с достатъчно време за корекции. Ако трябва да се извините на някого, направете го, но не оставяйте нещата такива, каквито са били. За начало на проекти и създаване на нови делови връзки е благоприятен периодът след 15.03 и то с известни уговорки.

Ще сте по-общителни от обикновено и доста по-бързо ще усвоявате нови знания. След излизането на Меркурий от ретроградна фаза е възможно да ви изпратят в командировка на място, където никога не сте били, за да вземете участие в някаква публична инициатива. Не се отказвайте, преживяванията ще са неповторими и ще ви ентусиазират. Ще създадете контакти с влиятелни личности, които след време ще са ви доста полезни. Не се главозамайвайте от успехите и не нарушавайте принципите си.

Финансовото ви положение ще е стабилно, ако не се наложи да направите непредвидени разходи. Допълнителни, макар и минимални парични постъпления, е вероятно да получите през втората десетдневка на месеца. Недостиг на средства може да усетите в края на март.

Коментирай
Свободно време