Свободно време

Месечен хороскоп за март

Лъвовете да внимават с емоциите

02.03.2020г. / 14 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Ароматът на пролет ще се отрази неблагоприятно на концентрацията ви. Ще сте доста по-разсеяни, но за сметка на това пък сантиментални. Реалността ще загуби ясните си очертания. На всичкото отгоре, материалното ви положение леко ще се подобри и ще имате възможност да си купите вещи, за които отдавна мечтаете. Обсъждайте покупките с близките си. Новите придобивки са хубаво нещо, стига да не харчите за неща, които не са ви нужни. Направите ли го, сериозно ще навредите на бюджета си.

В началото на месеца ще се наложи да се справите с някои битови аварии у дома, които също ще са резултат от вашата разсеяност. Ще получите поредица интересни предложения за работа, пътувания, развлечения, но на този етап е по-добре да отложите отговора си. Представите ви са илюзорни и е вероятно да се хвърлите в авантюра с непредвидим край. Интересното е, че точно въображението (което ще имате и в излишък) ще ви помогне да получите приходи от хобито си. Използвайте всички възможни начини, за да покажете какво можете – социалните мрежи, пролетни базари, срещи на съмишленици.

Не раздавайте щедри обещания, които не можете да изпълните, защото рано или късно ще ви потърсят сметка за тях. Овладейте желанието си да впечатлявате околните с ексцентрични постъпки. Ще получите важни новини отдалече или по време на пътуване ще узнаете нечия тайна. Помислете внимателно дали и как бихте могли да се възползвате от тях.

Редуцирайте контактите и обмисляйте внимателно изказванията си. Не настоявайте на своето, независимо че може да сте абсолютно убедени в мнението си. Дайте възможност за изява и на околните. В края на месеца може да се наложи да вземете важно решение. Ако не можете да се справите самостоятелно допитайте се до мнението на близък роднина-мъж.

Риби

Събитията ще са динамични и ще сте по-заети от обикновено поне докато Слънцето е във вашия знак. Промените ще се случват бързо и осезателно. Ще можете да напреднете почти във всички интересуващи ви сфери, ако не се съмнявате в себе си и не инвестирате прекалено в емоции. Творческият потенциал, интуицията и въображението ви ще са особено силни в началото на месеца. Ще сте в благоприятната позиция да се възползвате от обстоятелствата, да изразявате мислите си ясно и да получите одобрение от хората, имащи въздействие върху пряката ви работа.

4 зодии, за които март ще е прекрасен

Ще сте много по-уверени, решителни, изобретателни и находчиви. Ще намерите решение на заплетени въпроси, които от доста време отлагате. Не е изключено да промените работата си или да получите възможност за участие в допълнителен проект през втората половина на месеца. Не се занимавайте с управление на чужди пари, ако дълбоко вътре в себе си сте сигурни, че не си заслужава.

Финансови проблеми не се предвиждат, макар че на моменти разходите ще надвишават лимита ви. Избягвайте сделките с имущество след 23.03, вероятно ще са губещи. Когато става дума за материални придобивки, преценявайте акуратно всяка своя стъпка. Организирайте си подходящо развлечение в дните, в които ви връхлитат мрачни мисли. Проблемите, колкото и сериозни да ви изглеждат, ще са преодолими.

Снимки: istock

Коментирай