Свободно време

Кулинари търсят ново начало в престилката на MasterChef

Сред стотиците, решени да покажат любовта си към готвенето, е и един, който ще се опита да впечатли журито за трети път

01.03.2020г. / 12 36ч.
Мария Дуковска
Кулинари търсят ново начало в престилката на MasterChef

В третия ден от кастингите на MasterChef – в понеделник от 21:00 часа по bTV, Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще станат свидетели на решителността, силния дух и смелостта на кандидатите за престилки, титлата и голямата награда от 100 000 лева.

Сред стотиците, решени да покажат любовта си към готвенето, е и един, който ще се опита да впечатли журито за трети път. Убедени, че в най-голямата кухня на България ще намерят верния път и своята сцена за изява, че ще покажат уважението и благодарността си към храната, кулинарите ще поднесат рецепти от целия свят. Те ще трябва да поправят грешки в последния момент, да проявят устойчивост на стреса и да покажат най-доброто, на което са способни.

Участници, вдъхновени от изкуството на журито, ще докажат, че никога не трябва да се предаваш, а усилената работа неизбежно дава резултат. Те ще изненадват с ентусиазма си, ще разочароват с криворазбрани концепции, ще представят истински шедьоври, както и „импотентни“ чинии. Хора с динамични професии и безчет въздушни мили ще се състезават с любители на природата и спокойствието на „бавния живот“.

Личности, за които MasterChef е мечта от години ще се изправят срещу такива, за които готвенето буквално дава нов живот. Един от тях дори ще признае, че обича храната повече от секса. Но всички те ще са щастливи да видят на живо своите идоли Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу и да чуят техните съвети.

Защо Chef Михалчев е благодарен на кучетата си, какво може да изненада „страшно“ Chef Токев и как един асансьор е вълнувал Chef Роу? Какви умения ще демонстрират кандидатите за място в приключението MasterChef и ще успее ли някой да грабне златната престилка – в понеделник от 21:00 часа по bTV.

Коментирай