Свободно време

Силните и слаби страни на всяка зодия

Коя е най-добрата зодия и имали изобщо такава

18.03.2020г. / 15 36ч.
Михаела Лазарова
Илюстрация: istock

Илюстрация: istock

За Раците всички знаят, че са семеен тип – любвеобилни и грижовни. Напълно уверено може да им се дадат 7 т. за положителните качества. Но от много грижовност започват да проявяват капризи и ако не им се угоди, стават отмъстителни, а на всичкото отгоре са и злопаметни. Почувстват ли се засегнати, не разчитайте да забравят, рано или късно ще „ви го върнат“ и то с ясното съзнание, че го правят, за да ви навредят. Отрицателните им качества получават оценка 8.

Лъвът впечатлява със своето великодушие и щедрост, за които заслужено получава 8 т. Точно тези му положителни качества, обаче, подхранват отрицателните, които са егоцентризъм, деспотичност и мания за величие. Почувства ли се неоценен със сигурност ще страда, но няма да навлезе в пространството ви и оценката за негативите му са достатъчните 6 т.

Девите са стриктни хора. Те се отнасят към околните с уважение и състрадание, стремят се да постигнат единомислие в контактите. Добрите страни на характера им заслужават 9 т. Те са много информирани, наистина, но и педантични, а съзнавайки собствената си цена понякога проявяват високомерие. И тъй като това се случва само понякога, то оценката е 2 т.

Везните са пословично услужливи и съпричастни, за които си качества без никакви опасения могат да получат 9 т. В дъното на положителното, за нещастие, стои отрицателното. Като едни истински везни са неуверени, податливи са на чуждо влияние и за да услужат, много често уж добронамерено, използват хората около себе си, което им осигурява заслужените 6 т.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
стар познат ( преди 4 години )
Пак е плагиатствала от руски сайтове
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Християна ( преди 4 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
Тъпаци ( преди 4 години )