Свободно време

Местят Lord of the Rings In Concert за ноември

Създателите на Lord of the Rings In Concert и KEEN ACTS избраха нова дата за шоуто в България

19.03.2020г. / 13 34ч.
Мария Дуковска
Местят Lord of the Rings In Concert за ноември

Настоящата безпрецедентна международна обстановка, свързана с разпространението на коронавирус (COVID-19) и ограничаваща нормалното придвижване на хора и стоки в цял свят, създаде хаос за събитията през месеците март и април.

Въпреки всички предизвикателства и благодарение на взаимните усилия и направените компромиси от двете страни, мениджмънтът на Lord of the Rings In Concert и Keen Acts взеха решение да насрочат нова дата за събитието, което да се състои на 14 ноември – след утихването на пика от вирусната пандемия. Настоящата ситуация е неприятна не само за нашите събития, но поставя под огромно напрежение и опасност цялата индустрия свързана със и обслужваща събитията у нас – фестивали, концерти, изложения, конференции, спортни мероприятия и т.н.

Обстановката е безпрецедентна и за всички, които работят в сферата на събитията по света, като все още няма изработена ясна методология за това как ще се синхронизират финансовите отношения между отделните страни по веригата – артисти, организатори на турнета, агенти, локални подизпълнители, туроператори, собственици на зали, компаниите, предлагащи билети, и хората, закупили билети предварително. Въпреки че отлагането е по причина, независеща нито от Keen Acts, нито от артистите, нито от залата за събитията, и се случва в близък до концертите момент, при вече изплатени хонорари, наем на зала, самолетни билети, реклама, както и предстоящите нови разходи, предизвикани от преместването на събитията, ще се опитаме скоро да ви информираме какви са вариантите за връщане на пари от билети, ако в крайна сметка няма да имате възможност да присъствате на събитието.

Всички закупени до момента билети за Lord of the Rings In Concert важат за новата дата – 14 ноември 2020, без презаверка.

Коментирай