Свободно време

Любовен хороскоп за 30 март – 5 април

Очаква ни вълнуваща седмица

28.03.2020г. / 11 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първата седмица на април, три планети ще окажат решаващо значение върху любовния живот на зодиите – Марс, Сатурн и Венера. Ще говорим повече за своите емоции, ще се стремим да задълбочим връзките си. Любовта ще бъде прекрасна, но само ако намерим правилния начин за комуникация. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Съвети за двойки под карантина

Овен

Уважаеми Овни, вашата управляваща планета – Марс, ще окаже влияние върху сектора ви за приятелствата, създавайки потенциал за вас и ваш приятел да станете изключително близки. Може да решите взаимоотношенията помежду ви да вървят леко, без особени ангажименти един към друг. Но тази седмица в любовния ви живот ще се намеси и Венера, и може да се окаже, че имате повече от един обожател. Кого ще изберете, само вие си знаете. Ако вече сте във връзка, очаква ви хармония, но ще трябва и вие да се постараете малко, за да я постигнете.

Таро прогноза за април за всяка зодия

Телец

Марс и Венера ще направят така, че вниманието ви няма да е толкова фокусирано върху любовта и романтиката, а повече върху материалното. И все пак, има потенциал да задълбочите връзката между вас и някой специален човек, който ще се окаже ваша подкрепа. Следвайте събитията и не крийте емоциите си, без значение дали сте сериозно обвързани или сега започвате нови взаимоотношения.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
некой ( преди 3 години )
O, да! Вече се влюбих в тапетите...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време