Свободно време

Месечен хороскоп за април

Какво ни вещаят звездите за новия месец

01.04.2020г. / 14 18ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Дойде време за новия месец, който вярваме, че ще ни донесе не само по-топло и слънчево време, но и повече поводи за усмивки.

Поглеждаме към месечната прогноза, изготвена от астролога на Az-jenata.bg Петя Георгиева, за да разберем какво ни вещаят звездите.

Овен

В началото на месеца е желателно да се ориентирате към познати, дори скучновати дейности.

Ентусиазмът ви за работа няма да е на висота, но пък дисциплината ви ще е на ниво. Не бързайте с реализацията на нестандартните идеи. Домашните задължения може да са досадни, но няма как да избягате от тях. Колкото по-бързо отхвърлите пролетното почистване и подреждане, толкова по-добро ще е настроението ви. Свежата обстановка ще освежи и мислите ви.

За постигане на поставените цели ще ви помогнат прословутата ви упоритост и устременост. Не се надявайте на допълнителни приходи. Не посягайте на спестяванията си. В края на месеца може да се наложи за известно време да „пристегнете колана“.

Таро прогноза за април

Телец

В началото и в края на месеца енергетиката ви ще е леко нестабилна и на моменти ще се чувствате неуверени. За сметка на това, през останалото време ще покажете на околните какво значи да си „истинска фурия“. С проблемните въпроси, пораждащи недоразумения от всякакъв характер (делови, професионални, любовни) ще можете да се справите през същия период.

Тогава социалният ви живот ще е по-активен от всякога и екипните дейности ще са изключително успешни.

Изграждайте си резервни варианти и правете предимно краткосрочни прогнози. За перспективните няма да разполагате с достатъчно информация. Няма да претърпите вреди от критичните ситуации, ако се справите със собствените си емоции.

Любовен хороскоп за април

Близнаци

Събитията ще съвпадат с предположенията ви и усещането за успех ще поддържа тонуса ви стабилен. Отклоненията към занижаване ще са минимални и рядко, а вие с привлекателната си усмивка ще въздействате освежаващо на околните. Споделяйте радостните преживявания и бъдете искрени с най-близките си хора. На моменти ще се налага да се съобразявате с външни обстоятелства, което в известна степен ще ви забави, но няма да е фатално.

Приемайте добронамерено критиката, която ви отправят. Колкото по-бързо внесете необходимите корекции, толкова по-добре за вас. Приходите ви ще са в рамките на обичайното, така че не си позволявайте допълнителни разходи.

4 зодии, за които април ще е прекрасен

Рак

По отношение на бизнеса и професионалния живот едва ли ще имате някакви неприятности. Не прекалявайте с активността и не се сърдете, ако предложенията ви невинаги получат одобрение от останалите членове на екипа. Приемете го като начин да сверите мнението си с тяхното, като начин да подобрите уменията си и да се адаптирате към текущата тенденция. Колкото сте по-дружелюбни, толкова по-добре ще се сработите с останалите и ще можете да разгърнете уменията си максимално. Ако се налага да промените нещо, направете го. Със сигурност ще си заслужава.

Финансовото ви състояние ще е пряко свързано с оптималната организация на работата ви. Създайте си ясен и точен график още в началото на месеца и се отклонявайте от него, само ако обстоятелствата ви принуждават. Не забавяйте, че „времето е пари“, т.е. най-скъпият ресурс.

Как всяка зодия се справя със социалната изолация?

Лъв

Най-важни през този месец ще сте вие и вашите мечти. Малко по малко, без да бързате ще успеете да реализирате поне част от тях. Почти непрекъснато ще получавате нова информация по въпросите, които ви интересуват. Не обсъждайте наученото и не споделяйте намеренията си с хора, за които сте сигурни, че не умеят да пазят тайна. Напрежението ще е най-високо в средата на месеца, но на вас това ще ви подейства мотивиращо. Ще преодолеете затруднения, които не сте и очаквали, че ще ви сполетят и ще стартирате поне един от дългосрочните си проекти.

Изпълнявайте задълженията си старателно и отговорно. Стойте далеч от конфликтни ситуации. Ще получите предварително уговорения финансов еквивалент за работата си и не е изключено да се снабдите с нужното ви техническо оборудване на изгодна цена.

Коментирай