Свободно време

Месечен хороскоп за април

Какво ни вещаят звездите за новия месец

01.04.2020г. / 14 18ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Фокусирайте се върху най-важното. Ще избегнете затрудненията, ако разпределите задачите си правилно във времето. В началото на месеца уреждането на семейни въпроси ще е с приоритет. В средата ограничете контактите и се занимайте с юридическите казуси, касаещи имоти и финансови задължения. Действайте уверено с институциите и безкомпромисно спрямо опонентите си. В края на месеца отделете време за усвояване на нови знания и подобряване на уменията си.

Следвайте динамиката на събитията и не съжалявайте за пропуснатото. Ще получите очакваната финансова компенсация за усилията си. Изплатете дълговете и не прибягвайте до рискови парични сделки.

6 зодии, които са добри в правенето на планове

Везни

Сравнително чести през този месец ще са непредвидените кратки пътувания, предизвикани от необходимостта да свършите някаква лична или служебна задача. Предстоят и нови запознанства, но част от тях ще са скоротечни. Ще започнат и ще свършат без да оставят следа в живота ви. Отстоявайте свободата си, но не ограничавайте и тази на близките. Приемайте трудностите като полезни и необходими за повишаване на собствената ви устойчивост. Не се опитвайте да правите нововъведения самостоятелно, ще ви е нужно съдействие.

Проверявайте и уточнявайте детайлно ангажиментите си с колегите и бизнес-партньорите, за да си спестите досадни недоразумения, а заедно с тях и критики. Не прибягвайте до шопинг-терапия за преодоляване на стресовите ситуации. Ще направите разходи, които определено няма да получат одобрението на близките ви.

Какви изненади правят мъжете от различните зодии

Скорпион

Ще разполагате с прекрасната възможност да избирате и редувате заниманията според настроението си. При всички случаи, обаче, ще се налага да се съобразявате и с предпочитанията на близките. Що се отнася до колегите и бизнес-партньорите, там ситуацията ще е обратна и във ваша полза. Те ще са склонни да се съобразяват с вашето мнение и препоръки.

Ще ви търсят за съвети и обмяна на опит. Не ги игнорирайте и не се възгордявайте от популярността си. Просто приемете факта, че ви уважават и бъдете доволни.

Не драматизирайте, ако се наложи да стопирате някои дейности. Ще е временно. Използвайте познати методи и прости схеми на работа през първата половина на месеца. Финансовите потоци ще са редовни, но двупосочни или по друг начин казано парите както ще идват, така и ще си отиват. Няма да можете да отделите запаси, но няма и да се наложи да посягате на съществуващите резерви.

5-те зодии, които изневеряват най-често

Стрелец

За хазартни и динамични личности като вас месецът ще е напълно удовлетворителен. Ще реализират желанията си твърде лесно, което ще ви мотивира да сте по-активни и по-креативни. Не изразходвайте всичките си сили само за текущата работа. Ориентирайте част от тях за получаване на нови знания и усвояване на допълнителен опит. Паметта ви е силна, напредъкът ви ще е стремителен и забележим.

Не прекалявайте с развлеченията. Не бързайте и не рискувайте. Обмисляйте подробно и логично дългосрочните си проекти. Всяка погрешна стъпка ще е свързана със сериозни загуби, които можете и да избегнете. Наблюдавайте поведението на конкуренцията и опонентите си. Техните ходове ще ви подскажат как да подредите своите приоритети. Въздържайте се от скъпи покупки. Ако все пак са наложителни, то направете обширен маркетинг преди това.

Най-артистичните зодии

Козирог

През първата седмица, даже десетдневка на новия месец събитията ще са противоречиви, ще ви е трудно да се ориентирате. Придържайте се към старата, но полезна мъдрост: „три пъти мери`, един път режи`“, за да се отървете от дребни несполуки и да спестите време за преодоляването им. Ще ви хрумнат нови идеи и ще ги реализирате лесно, ако се освободите от някои вредни стари навици. На моменти професионалните натоварвания ще са значителни, но това не означава, че не трябва да се грижите за здравето си или че трябва да пренебрегвате личните отношения.

Бъдете еднакво активни във всички направления.

Ще се убедите от опит, че никога не е късно за промяна и че човек се учи цял живот. Ще стабилизирате позициите и ще повишите популярността си. Ще получите интересни предложения за промяна на работата или разширяване на бизнеса. Преглеждайте внимателно всеки документ, който възнамерявате да подпишете.

Водолей

Най-сериозен помощник през този месец ще ви бъде редът. Старайте се да създавате идеален ред навсякъде около себе си. Често ще се налага да действате гъвкаво и бързо. Колкото по-лесно намирате вещите и предметите, които ви трябват, толкова ще сте по-ефективни. Не разпилявайте вниманието си. Преценявайте психическото си състояние и избягвайте важните срещи, когато сте раздразнителни, защото има опасност да покажете най-неприятните черти на характера си.

Не е изключено да ви поканят да участвате в някакво публично мероприятие или доброволческа инициатива. Помислете доколко това ще ви отклони от обичайните задължения и доколко ще ви стигнат силите да „носите две дини под една мишница“. В началото на месеца контролирайте разходите изключително стриктно и бъдете пестеливи. През втората половина е възможно да получите допълнителни приходи, с част от които да си организирате предпочитано развлечение.

Риби

Вашата усмивка ще е отражение на усмивката на Слънцето и в унисон с трептенията на пролетта. Енергетиката ви ще е стабилна. Най-хубавото от всичко е, че оптимизмът, който излъчвате ще е заразителен, всички ще търсят и ще се радват на присъствието ви. Прекрасен момент за преодоляване на съществуващите противоречия. Започнете първо с тези у дома, после подобрете отношенията със съседите, а накрая потърсете причините, поради които някои колеги ви гледат накриво. Със сигурност ще успеете да промените ситуацията, колкото и критична да ви изглежда.

20 признака, че сте истински Риби

В началото на месеца задачите, които ви възлагат ще са по-трудни от обичайните. Изпълнението им ще е свързано с външни фактори, които може да ви попречат да спазите предварително уговорените срокове. През втората половина ще сте много по-свободни и по-самостоятелни в решенията си. По отношение на финансите ситуацията ще е нееднозначна, често изненадваща.

Приходи, които приемате за абсолютно сигурни може да се забавят, а изведнъж да получите други, на които отдавна не се надявате. Ще е трудно да планирате и разходите си, така че ориентирайте се към спестявания, макар и минимални.

Коментирай