Свободно време

3 сърца разкриват какво ви очаква в любовта

Може би вълнуващи събития

17.06.2020г. / 16 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Каквото и да ни се случва в любовта, винаги искаме да знаем какво ще ни донесе близкото бъдеще. Пред вас има 3 сърца. Изберете си едно и вижте.

Червено сърце

Възможно е в близкото минало да сте били силно разочаровани от любовта и тези ваши мисли, да са ви накарали да спрете да вярвате, че може да ви се случат хубави неща. Копнеете за човек, с когото да споделите вашите хубави и тъжни моменти. Изборът ви на червеното сърце показва, че желанието ви ще се сбъдне.

Ще имате в живота си трайна любов, която може да започне само с приятелски взаимоотношения, но в последствие да има химия между вас и другия човек.

4 въпроса разкриват дали връзката ви е обречена на провал

Бяло сърце

Ако това е вашият избор, то знайте, че ви очакват както хубави, така и не толкова приятни събития. Възможни са проблеми във връзката ви, ако имате такава. Възможно е да има трета страна или да се съмнявате за такава. Но близкото бъдеще ще ви донесе и приятни изненади, дори и да нямате половинка и да търсите любовта.

Проблемите и за обвързаните ще избледнеят и мечтите ви ще се осъществят.

Страховете, които ни делят от любовта

Черно сърце

Тези от вас, които са избрали черното сърце и имат любовна връзка, но не са в хармония с половинката си, трябва да знаят, че това ще отмине скоро. Това, което ви очаква в любовта, ще е доказателство колко е силна връзката помежду ви.

Взаимоотношенията ви ще се надграждат, а това ще ви носи радост. Някои дори може да получат предложение за брак.

Коментирай