Свободно време

Венера в Близнаци ще ни донесе флиртове и любов

Предстоят и някои промени

09.04.2020г. / 17 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка:Istock

Снимка:Istock

Още в първите дни на април, на 3.04., Венера – планетата на парите, любовта, възможностите, премина в знака на Близнаци и ще остане така до 7-ми август.

Но от 13 май до 25 юни тя ще бъде ретроградна. Много е важно тогава да обърнем внимание на връзките и финансите.

Какво не е добре да правим на ретроградна Венера?

  • Не започвайте нова връзка;
  • Моментът не е подходящ за прекратяване на отношения;
  • Не се забърквайте с хора от вашето минало;
  • Контролирайте своите импулсивни решения и емоции;
  • Избягвайте козметичните операции, процедури и радикалните промени на външния вид;
  • Не сключвайте брак.

Когато Венера е в знака на Близнаци, означава че ни очакват повече флиртове. Това нейно преминаване ще се усети по-силно от въздушните знаци – Близнаци, Водолей и Везни.

Тест: Каква любов ви очаква според зодията

През този период ще използваме силата на думите си, за да споделим своите емоции, ще заложим на качествената комуникация, с която ще печелим и симпатии. Любовният ни живот ще стане по-забавен, енергичен, ще можем да намерим своята половинка.

Как ще се отрази този престой на планетата на всяка зодия?

Овните ще търсят спокойствие у дома и на работното място. Дали ще го постигнат зависи от начина им на комуникация и това как изразяват своите чувства. През тези 5 месеца може да поработите върху тези неща.

Годишен хороскоп за 2020

Телците може да са силно притеснени за финансите си. Не бива да давате шанс на несигурността и страха да ви управляват. Бъдете предпазливи във всичко и не забравяйте за романтиката във връзката ви.

Що се отнася до Близнаците, те ще „светят“ и тяхното излъчване няма да остане незабелязано. Въпреки това е възможно да не се чувстват на мястото си. Много е важно да погледнете на себе си с други очи, да не се подценявате и да не позволявате на чуждото мнение да ви влияе.

При Раците е възможно стара любов да напомни за себе си. Ретроградната Венера, която предстои лятото, може да ни изправи пред такива събития. Не бързайте да се впускате в стара нова връзка.

Коментирай