Свободно време

Венера в Близнаци ще ни донесе флиртове и любов

Предстоят и някои промени

09.04.2020г. / 17 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка:Istock

Снимка:Istock

Лъвовете може по-често да имат желанието да остават насаме със себе си. Ще търсят своето Аз, за да излязат още по-силни. В любовта емоциите няма да ги подминат.

Представителите на зодия Дева е възможно да изпитат несигурност. Също така ще станат по-селективни и няма да допуснат другите да се възползват от тях, за да градят имидж.

Везните ще имат желание за промени, но не е добре да се случват в периода на ретроградната Венера, нека да е преди това. Бъдете разумни с финансите си и само в краен случай пътувайте.

Годишен хороскоп за 2020

Скорпионите може да се сблъскат с някои трудности.Хубавото е, че по време на този транзит на Венера те ще успеят да преодолеят пречките. Любовни емоции няма да им липсват.

Стрелците ще усетят влиянието на Венера върху романтичните и финансовите аспекти. По време на ретроградна Венера не започвайте нови връзки, но и не прекратявайте настоящи. Бъдете търпеливи, бъдете спокойни и изчакайте няколко седмици, за да направите нови стъпки в живота си.

Тест: Каква любов ви очаква според зодията

Козирозите може да се почувстват подценени по отношение на работата си. Не унивайте. Бъдете по-уверени в себе си, успехите няма да закъснеят. В любовта, внимавайте с комуникацията.

Свързани статии

Родените под знака на зодия Водолей не е добре да се затварят в себе си по отношение на любовта, страхувайки се да не бъдат наранени. Ако се чувствате несигурни по отношение на връзката си, не бързайте с решенията. Следвайте събитията.

Всичко, което искате, уважаеми Риби, е мир и спокойствие. Транзитът на Венера ще ви напомни да се освободите от онова чувство, което ви кара винаги да търсите одобрението на другите.

Снимки: istock

Коментирай