Свободно време

Ретрограден Плутон ще се отрази напрегнато на тези 4 зодии

Настъпва на 25 април

27.04.2020г. / 09 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Ретроградният Плутон ще тества вашите граници и ще ви изтласка до лимита на възможностите ви, когато става въпрос да се изправите пред вашите подсъзнателни проблеми. Психиката ви ще е пред истинско предизвикателство. Интуицията ви е силна сега, което ви дава смелост да не спирате да поемате предизвикателства и да се стремите към промени, но това може да се окаже истински трудно през следващите месеци. Важно е да съумявате да се доверявате на инстинктите си, защото те са вашата движеща сила. Практикуването на медитация и някои езотерични практики би могло да ви помогне да се справите с трудностите и да достигнете до по-дълбокото си Аз.

Как всяка зодия се справя със социалната изолация

Везни

За Везните ретроградният Плутон също ще окаже силен натиск. Ще се чувствате сякаш всичките ви основи са изместени и разклатени. Ще ви се наложи да пътувате надълбоко в сърцето си в търсене на отговори. Това ще ви помогне да разберете от какво наистина се нуждаете, за да се почувствате отново сигурни в живота си. През този период можете да опитате да преобразувате дома си, домашния си уют включително хората в него, за да успеете да тласнете промените в душата си към по-добро. Промените ще ви дадат увереност, че сте способни да преодолеете всички предизвикателства и проблеми, които са на пътя ви.

Силните и слаби страни на всяка зодия

Козирог

Промените, които Плутон ще катализира във вас, са свързани директно с това кои сте всъщност дълбоко в себе си, как виждате себе си и какво искате от бъдещето. Вглеждането в дълбините на душата и същността ви ще ви накарат да се почувствате наистина напрегнати през този период. Ще се съмнявате в желанията и страстите си, за които сте положили толкова усилия да постигнете. Ще се усъмните дори в близки хора, на които сте разчитали. Това ще ви тласне да се потопите по-дълбоко в себе си и да потърсите отговорите кои сте всъщност. В края на периода ще изплувате с ново усещане за себе си и по-дълбока форма на увереност в избрания от вас път.

Как всяка зодия убива връзките си

Коментирай