Свободно време

Как се справяте със стреса на работното място според зодията

Различните зодии имат различен подход в стресови ситуации

29.04.2020г. / 13 48ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Везните са много нерешителни и не могат да взимат решения сами, не и преди да са обмислили всички възможни варианти. Колебанието им ги кара да търсят помощ от някого, приятели и колеги, което ги стресира още повече, защото разнопосочните мнения ги объркват. Постоянното тласкане от една крайност в друга ги напряга и им пречи да се съсредоточат върху задачите си. Тревожните ситуации не спират да се трупат, особено ако и шефът ви поиска от вас да ръководите дадена ситуация. Опитайте се да държите главата си на раменете и да се доверявате повече на собствената си преценка. Това ще намали стреса на работното място.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Скорпион

Скорпионите са изключително независими и наистина знаят как да печелят в спор. Имат проблеми с откровеността и доверието, така че за да се чувстват истински добре на работа трябва просто да работят сами. Скорпионите много добре знаят как да ужилят враговете си и се целят винаги в най-болезненото място. Всяка конфронтация бива превърната в люта битка. Това носи стрес както на тях, така и на хората около тях. За да промените това, опитайте се да сте по-сдържани и да приемате чуждо мнение.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Стрелец

Стрелците обичат да са център на вниманието. Всичко, което правят в работата си, трябва да се върти около тях и успехите им. Когато полагат усилия, те очакват да бъдат похвалени и да получат необходимото признание. Невинаги се случва това, което ги напряга и натъжава. Когато нещата не вървят по плана им се развихрят. Дават съвети на колегите си, а самите те не обичат да приемат съвети. За да намалите стреса си трябва да се научите да не приемате нещата лично. Ако получавате критика от шефа си, попитайте го какво иска да промените в работата си, за да сте доволни и вие, и той.

Коментирай