Свободно време

Финансов хороскоп за лято 2020

Как да управляваме парите си

16.05.2020г. / 08 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Въздушните знаци

Зодия Везни

Уважаеми Везни, лятото може да ви изкуши по много начини – ненужни покупки, забавления. Ако не искате лош финансов сценарий, бъдете разумни с парите си и не се поддавайте на това как харчат хората около вас. Бъдете здраво стъпили на земята. Очаква ви финансово благополучие през лято 2020, но само ако се лишите от необмислени покупки. Ще имате добри възможности да изплатите дълговете си, а и да заделите средства.

Тест: Какво ще ви донесе лятото?

Зодия Водолей

Финансови пречки ще ви принудят да изоставите сериозните покупки, но това не бива да ви отчайва, защото ще ви позволи да обмислите добре всеки бъдещ финансов ход. Напълно възможно е това лято да подобрите финансовото си състояние. Доставяйте си малки удоволствия, но не бъдете безотговорни. Мислете позитивно, защото само така ще имате хъс да постигнете своите планове и да сте финансово спокойни.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Зодия Близнаци

За представителите на този знак, месец юни обещава да бъде успешен финансово. Непланирани покупки няма да има, а парите ще потекат към вас, сами ще ви ориентират как да действате с тях и в какво да ги вложите. Но не се надценявайте! Само здравият разум ще ви помогне да си създадете финансова сигурност и да се подготвите за бъдещи предизвикателства.

Коментирай