Скъпи читатели,

Настъпи време за новата ни игра, с която ще ви отведем на кулинарно пътешествие из целия свят. Включете се в играта ни „Моята вкусна и екзотична кухня“ и може да спечелите ваучер за пазаруване на храни и други продукти от онлайн магазина shop.gladen.bg.

Как да участвате?

За да участвате в томболата за ваучер за пазаруване за 45 лв.:

1. Изпратете ни на имейл адрес info@az-jenata.bg ИЛИ напишете коментар под тази статия с отговор на въпроса „Кое е любимото ви ястие от световната кухня“ и посочете 3 продукта от онлайн магазина shop.gladen.bg като ни пратите/напишете линкове на тези продукти от сайта, които ще са ви необходими за приготвянето му.

От всички участници ще изтеглим чрез жребий двама, които ще получат награда ваучер за онлайн пазаруване от shop.gladen.bg. на стойност 45 лв.

Може да участвате по един от двата начина - като напишете коментар под статията или ни изпратите имейл. Ако участвате с коментар под статията, задължително трябва да сте регистриран потребител и да коментирате от профила си в сайта. Ако нямате регистрация, може да си направите бързо и лесно ТУК.

За да участвате в томбола за ваучер за пазаруване за 100 лв.:

2. За любителите кулинари ще има още една възможност да покажат уменията си и да се борят за ваучер от 100 лв от shop.gladen.bg. Изпратете ни на имейл адрес info@az-jenata.bg снимка и рецепта на любимото си ястие от световната кухня (без български рецепти) и ще участвате в томболата за ваучер за онлайн пазаруване от shop.gladen.bg. на стойност 100 лв.

Всеки, който желае, може да участва и за двете томболи, като изпълни двете условия, посочени по-горе.

Срок на играта: 09.06 – 12.07.2020 г.

На 13.07.2020 г. ще обявим тримата победители в играта. Двама участника ще спечелят ваучер на стойност 45 лв, а един участник ще спечели ваучер за 100 лв.

С общите условия на играта може да се запознаете тук.

За да ви улесним и вдъхновим за участие, сме подготвили 5 тематични статии, посветени на едни от най-вкусните кухни в световен план. Всяка седмица ще публикуваме по една статия в рубриката „5 вкусни кухни от цял свят. Всички статии може да прочетете тук.

Желаем ви кулинарни емоции, много вдъхновение и късмет!