Свободно време

„България Еър“ възстановява честотата на полетите си между София и Варна

След 10 юни авиокомпанията ще увеличи броя на полетите си между двата града

27.05.2020г. / 17 05ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria AIR

Снимка: Bulgaria AIR

Националният превозвач „България Еър“ възстановява голяма част от полетите си между София и морската ни столица. От 25 май „България Еър“ започва да изпълнява два полета дневно между София и Варна – сутрешен и вечерен.

След 10 юни авиокомпанията ще увеличи броя на полетите си между двата града, добавяйки и трети полет в удобен следобеден час. Първият следобеден полет между София и Варна по разписание ще се изпълни на 11 юни.

Паралелно с възстановяването на честотите по вътрешната линия, която е и една от най-търсените сред пасажерите, „България Еър“ продължава постепенно да зачестява полетите си и по още от редовните си маршрути, по които имаше анулации, наложени заради COVID-19 пандемията.

Авиокомпанията изпълнява всичките си полети при още по-засилени хигиенни и организационни мерки, редовна дезинфекция на самолетите и санитарните помещения в тях. Сигурността, здравето и спокойствието на пасажерите са приоритет за компанията, затова с цел превенция, „България Еър“ въведе и изискване за задължително носене на маски по време на полет както за екипажите, така и за пътниците. Повече за мерките, които предприе авиокомпанията, прочетете тук.

Националният превозвач ревизира и актуализира постоянно полетната си програма, съобразено с регулациите в различните страни.

Коментирай
Здраве и красота