Свободно време

Пълнолуние и лунно затъмнение на 5 юни – какво ни очаква

Космическото събитие ще носи със себе си интензивна енергия

05.06.2020г. / 17 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци – Бъдете внимателни и колкото и да ви се иска не влизайте в спор с никого. Ако сте небрежни към здравето си това може да доведе до усложнения. Финансите ви ще се подобрят.

Рак – Трудностите няма да подминат и Раците, а те могат да бъдат в различни направления. Обърнете внимание първо на себе си, а след това на близките ви.

4 зодии, за които юни ще е прекрасен

Лъв – Семейната среда може да е хаотична и донякъде напрегната. Не се поддавайте на провокации, отдайте се на повече романтика с любимия човек.

Дева – Ако се налага да подписвате документи, да сключвате сделки, мислете два пъти. Може да запазите хармонията в дома, ако не сте толкова критични. Успеете ли, ще се радвате на приятни мигове.

Везни – Везните ще се наложи да бъдат сдържани в изказванията си в работата. Периодът е подходящ за започване на здравословен хранителен план, спортна активност, повече романтика с любимия човек.

Скорпион – Избягвайте стресовите ситуации, отдавайте се на повече отдих. В любовта всичко ще е много динамично и кой знае, ако нямате половинка, може да се окажете влюбени и с партньор.

Стрелец – Освободете се от негативните мисли. Помислете два пъти, преди да вземете някакво важно решение.

Месечен хороскоп за юни

Козирог – Може да понесете финансови загуби или спорове с любимия човек. Бъдете внимателни, ако не бързате, всичко ще бъде наред.

Водолей – Бъдете предпазливи към враговете си. Небрежността ви към здравето може да доведе до проблеми.

Риби – Избягвайте всяко ненужно пътуване. Погрижете се за себе си и любимите хора. Не бързайте заникъде и в нищо, а следвайте събитията.

Коментирай