Свободно време

Имат ли държавите план „Б“ за реакция при кризи – тема в „COVID реалност“

Специалното студио с водещ Златимир Йочев ще се излъчи на 14 юни от 9:00 часа по Bulgaria ON AIR

12.06.2020г. / 15 55ч.
Мария Дуковска
Имат ли държавите план „Б“ за реакция при кризи – тема в „COVID реалност“

Коронавирусът безспорно е едно от най-големите предизвикателства, с които се е сблъсквал светът за последните повече от две десетилетия. И докато случаите в страната вървят нагоре, а Световната здравна организация предупреди, че ситуацията се усложнява, на 14 юни от 9:00 часа Bulgaria ON AIR ще излъчи второто си специално студио „COVID реалност“. То ще обърне внимание на едни от най-важните въпроси – какви уроци могат страната ни и светът да извлекат от коронакризата и как да продължим да живеем с новия вирус.

Специалното студио с водещ Златимир Йочев ще постави фокус върху темата дали държавите и институциите имат план „Б“ за реакция при кризи. Кои страни се справиха най-добре при ограничаването на заразата и на кои беше необходимо повече време, за да реорганизират действията си, както и какво можем да направим от тук насетне, ще се обсъди по време на „COVID реалност“.

Гости в студиото ще бъдат икономистът Георги Ангелов, пулмологът д-р Александър Симидчиев, а за психологическите последици от социалната изолация и мястото на изкуството по време на пандемия ще говори директорът на Народния театър „Иван Вазов“ Мариус Донкин.

Екипът на Bulgaria ON AIR е подготвил и обзорен репортаж за това кои са секторите на световно ниво, които пострадаха най-много от коронакризата, и кои са тези, които спечелиха. Повече за тях ще научите на 14 юни, от 9:00 часа, по Bulgaria ON AIR.

Поредицата специални телевизионни студиа „COVID реалност“ е телевизионен журналистически проект на Investor Media Group, който се излъчва в ефира на Bulgaria ON AIR и по единствената бизнес телевизия в страната Bloomberg TV Bulgaria, на уебсайтовете им, както и на водещите онлайн медии от медийната група Dnes.bg и Investor.bg. Тя е част и от стремежа на цялата Investor Media Group, да помогне на зрителите с полезна, ценна и навременна информация за това как да се научат да живеят сигурно и спокойно сега, когато ежедневието ни се адаптира към новата нормалност. Второто специално студио може да слушате и по националното радио Bulgaria ON AIR.

Продукцията се осъществява с генералното партньорство на Строително-инвестиционна компания Idea Buildings и специалното съдействие на Neterra.

Коментирай