Свободно време

Кариерен хороскоп за юли 2020

Какво ви очаква в работата според зодията

02.07.2020г. / 16 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Колега или приятел може да ви отправи критика и някои насоки. Приемете ги, щом се отнася до работата ви. Това може да ви помогне в бъдеще да се справяте и да сте още по-успешни. Не го приемайте лично. Мислете за това като за подобряване на кариерните умения. Обратната връзка, която ще получите, ще се окаже в правилната посока. Приемете отзивите за работата ви и ги приложете на практика. Ще спечелите. Преглътнете гордостта си и ще забележите, че критиката всъщност е градивна и полезна.

6 инициативни зодии, които не се страхуват да действат

Водолей

Може да забележите, че в момента умът ви е разпръснат навсякъде и около всичко в работния ви процес. Има вероятност да имате проблеми със съсредоточаването в работата. Това крие опасности от допускане на редица грешки. Обърнете внимание на това, което правите, за да ги избегнете. Отделяйте повече време за проверки. Юли не е времето за ускоряване на проекти и задачи, защото ще се чувствате по-разсеяни и замечтани за лятна почивка. Не бързайте, действайте бавно.

Как всяка зодия се отнася към работата

Риби

Рибите ще се почувстват заседнали на едно място. Когато става въпрос за определени задачи ще ви е нужно повече време, за да се справите. Опитайте се да се отдръпнете за малко. След като направите крачка назад ще ви е по-лесно да се върнете към нормалния си ритъм на изпълнение на ангажиментите. С нов подход или перспектива ще сте готови за нови предизвикателства. Можете да поискате съвет от приятел или колега, да се консултирате дали е съгласен с вас. Това сверяване на мненията ще се окаже от полза за вас. Ще видите със свежи очи ситуацията и ще можете спокойно да се доверите на интуицията си.

Коментирай