Свободно време

Историята на една млада дама с бензин в кръвта по пътя на най-бързите коли

Гледайте в „Завърналите се с Петя Кертикова“ по Bulgaria ON AIR

09.07.2020г. / 16 48ч.
Мария Дуковска
Никол Илиева. Снимка: Bulgaria ON AIR

Никол Илиева. Снимка: Bulgaria ON AIR

Никол Илиева е бившият маркетинг директор на „Ролс Ройс – Барселона“. Да се завърнеш у дома, след като си работил за едни от най-бързите коли на Земята – в рубриката „Завърналите се с Петя Кертикова“ по Bulgaria ON AIR, авторът ни среща с Никол Илиева – бившият маркетинг директор на „Ролс Ройс – Барселона“.

Преди близо 10 години Никол Илиева завършва Първа английска езикова гимназия в София и решава да продължи образованието си в Австрия. През 2012 г. заминава за Виена, след като получава стипендия и възможността да участва в обменна програма, където по-късно завършва магистърска специалност „Финанси и банково дело“.

По време на обучението си младата дама трупа допълнителен опит като стажант в различни компании. Благодарение на своите знания и качества става част от обучаващите се в образователната програма на „Порше Интер Ауто“, която се фокусира върху развитието и усъвършенстването на лидерските качества на личността. Успява да се наложи сред кадрите и не след дълго пристигат първите предложения за работа.

Първоначално Никол е назначена като асистент мениджър продажби за едни от най-бързите коли на Земята, сред които „Ламборгини“, „Бентли“, „Порше“ и „Бугати“, а по-късно става мениджър на маркетинг отдела на компанията.

Без да се замисли амбициозната българка продължава да преследва мечтите си като приема поредното предложение за работа в новооткрито представителство на „Ролс Ройс“ в Барселона, където е одобрена за позицията „маркетинг директор“.

„Бях много ентусиазирана от факта, че градим проект от нулата“, разказва Никол в предаването „Завърналите се с Петя Кертикова“ по Bulgaria ON AIR.

След като преживява тежка операция в България, бившият маркетинг директор на луксозната марка автомобили си прави равносметка за истински ценните неща в живота. Осъзнала, че парите не са всичко, тя решава да се завърне в България, за да бъде близо до важните хора в живота си и да открие нови възможности за развитие на родна земя.

„Реших, че ще започна от позиция, която е по-ниска и кандидатствах за позицията „търговски представител“ в компанията, в която работя в момента и се радвам, че го направих“, категорична е Никол.

Повече за вълнуващата история на Никол и обратния път към дома ще откриете на: https://www.bgonair.bg/a/184-zavarnalite-se/198226-s-benzin-v-kravta-po-patya-na-nay-barzite-koli

Коментирай