Свободно време

Таро карта за 12 юли

Ясно се усеща атмосферата на приключенския дух, новите неща, излизането от коловоза на скуката

12.07.2020г. / 07 50ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Паж на жезлите. Това е една оптимистична карта, защото символизира жизнерадост, благоприятни новини, предусещане за забавления и въобще всякакви хубави неща, които очакваме, че предстоят. Вижте само как стои в очакване, с високо вдигната глава, знаейки, че това, което идва е добро.

Ясно се усеща атмосферата на приключенския дух, новите неща, излизането от коловоза на скуката.

Може да срещнем човек, който да ни вдъхнови за нови приключения, да вземем някакво решение за промяна, но едва ли става въпрос за генерална промяна, а по-скоро за почивка, екзотична екскурзия, ново хоби. Писмата не са изключени, може да получите новина, съобщение, което да ви донесе хубави емоции.

Съвет за деня – Шестица жезли. Шестицата е хармонично число, което символизира хармония и цялост, но заедно с това Шестица жезли отново вещае новини, което сякаш затвърждава и потвърждава значението на Паж жезли.

В тази карта има устрем, има енергия, има надежда. В комбинация с Паж жезли, това може да означава:

В работата

Съвсем буквално може да получите новини, свързани с работата.

Нещо може да получи бързо своето разрешение. Някакъв проект да бъде завършен, за да направи място на нови и свежи идеи.

Може да получите предложение за нова работа или да ви дойде свежа идея свързана с бизнеса.

За влюбените и семейните

Тази комбинация ви съветва да се вдъхновите за нови съвместни приключения. Да загърбите старото и да се впуснете в мечти, планове и проекти. Шестицата е хармонично, семейно число, това е прекрасен ден за започване на нови връзки.

За необвързаните може да значи, че скоро ще срещнете човек, който да ви развълнува. Има и едно леко предупреждение, че огнената енергия преобладава, затова се старайте да не изпускате емоциите от контрол.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай