Свободно време

Таро карта за 13 юли

Денят е добър за планиране на бъдещето, за финансови дела, за задълбочаване на отношения

13.07.2020г. / 09 03ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Четворка жезли е картина на благоденствието, мира, хармонията. Картата символизира обединение, празник, тържество, понякога дори сватба и говори за стабилна основа, за ред и изобилие, защото само ако се чувстваме сигурни и спокойни можем да мислим за празници.

Денят е добър за планиране на бъдещето, за финансови дела, за задълбочаване на отношения. Всичко, което ни дава сигурност и добра, стабилна основа ще е на дневен ред. Може да получим неочаквани пари.

Съвет за деня – Осмица пентакли е известна, като картата на чирака. Това е трудът, който не дава бързи резултати, но постепенно ни превръща в майстори. Това е способността ни да се вглъбим и концентрираме в работата, за да може да я овладеем до съвършенство.

В комбинация с четворка жезли, може да означава:

В работата

Тази комбинация ни съветва да наблегнем на сигурните печалби за сметка на бързите, но рискови. Заложете на дългосрочните цели, днес е подходящ ден за дългосрочно планиране.

Добър ден за учене, научаване на нови неща, курсове за повишаване на квалификацията.

Другият съвет е да наблегнем на отборните и екипни дейности, да съгласуваме с колеги работата си, да потърсим съдействие или да помогнем на някого в работата.

За влюбените и семейните

Ако сега встъпвате във връзка картите предвещават дългосрочни отношения. Изглежда сте хармонични и сякаш се разбирате един друг само с поглед.

На дългогодишните връзки тази комбинация може да послужи като напомняне – да се погрижат за уюта на дома, за финансовите дела на семейството, за децата и тяхната бъдеща реализация.

Енергията на деня е добра за такъв тип планиране.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай