Свободно време

Карта Таро за 15 юли

Днес е хубав ден за начинания свързани с дома, за подредба и създаване на уют

15.07.2020г. / 07 47ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Императрицата. Тя е символ на плодородие, на изобилие и благополучие. Една от най-хубавите главни аркани в колодата. Помага ни да постигнем целите си от по-висока перспектива. Тя е божествената женственост в тези светли аспекти, като майчинство, грижовност, чувствителност, плодовитост, лечителство, закрила и мъдрост.

Днес е хубав ден за начинания свързани с дома, за подредба и създаване на уют. Делата ви във всички сфери са успешни, картата е символ на изобилие. Подходящ ден за творчество, за подхранване на женската енергия. Практики за женска енергия, сбирки с приятелки, разходки сред природата. Императрицата е лечител, тя дарява оздравяване. Предупреждението е да се пазим от преумора.

Съвет за деня: Колелото на съдбата е неутрална карта, тя само ни напомня, че често това, което ни се случва е извън човешкия контрол, било хубаво или лошо.Сфинксът върху колелото ни призовава да бъдем мъдри и да внимаваме какво си пожелаваме, тъй като желанията се сбъдват, но последствията понякога могат да бъдат непредсказуеми.

В комбинация с Императрицата, това може да означава:

В работата

Отпуснете се, светът е такъв, какъвто е. Търсете радостта и положителните емоции. Вършете повече от нещата, които обичате. Предимно визуализирайте и по-малко правете днес. Помнете, че днешният ден е най-важен, имате всичко, за да се радвате! Имате мир.

За влюбените и семейните

Императрицата е символ на щастие и взаимност за влюбените, а Колелото на съдбата ни напомня, че животът е непрестанен цикъл. Ако нещо в любовния ви живот сега не върви, то колелото се върти и промяната ще дойде. Ако при вас всичко е наред, радвайте се и се грижете за това, което имате.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай