Свободно време

4 зодии, за които август ще е прекрасен

На кои зодии ще се усмихне късметът през август

06.08.2020г. / 11 36ч.
Мария Дуковска
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Хороскопът за август

Везни

Скъпи Везни, това ще е вашият месец! Радост и усмивки, добро здраве и успехи в работата се очертават във вашата прогноза. С много емоции ще бъде наситен август и ще ви предложи възможности за развитие.

В любовен план периодът ще е изключително благоприятен, особено за обвързаните представители на зодия Везни. Те ще се радват на романтика, страст и вълнуващи изживявания с любимия човек. Най-много възможности за любовни трепети ще имате до 22 август, насладете им се!

Необвързаните Везни също да не униват. Ще имат много шансове и срещи с интересни хора, а не е изключено и започване на нова интимна връзка. Бъдете отворени за възможности, излизайте смело и общувайте с различни хора. Хубавото за вас предстои.

3 мандали разкриват как да откриете щастието

Прогнозите в здравословен план също са обнадеждаващи. Не се очертават сериозни проблеми или неразположения. Ако имате хронични заболявания, дръжте ги под контрол и всичко ще бъде наред през периода.

На работното място ще се чувствате чудесно. Няма да има пречки и интриги, ще цари благоприятна атмосфера. Възможно е да получите повишение и похвала за добрите си постижения. Ще усетите одобрение от колеги и близки за професионалния начин, по който работите и постигате начертаните цели.

Кои са най-контролиращите зодии

Стрелец

Август месец ще донесе късмет и много позитивни емоции на представителите на зодия Стрелец. Те ще се радват на успехи както в професионален, така и в личен план.

През този период ще имате възможност да осъществите много от идеите си, и то с лекота. Използвайте вашата интелигентност и социални умения, за да постигнете растеж в кариерата, но и да се радвате на добри отношения с близки и приятели. А в основата на това са именно уменията ви да общувате с лекота. Приложете ги през месеца и ще усетите силен ефект от тях.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Стрелец

За семейните представители на зодията август ще е прекрасен! Ще имате много възможности да се радвате на близостта си и да си организирате романтични срещи. В началото на месеца ще сте в много страстно настроение и партньорът ви ще е много доволен от това.

След 7-10 август страстите ще се успокоят, но само за да отстъпят място на романтиката. А тя ще ви владее плътно до края на месеца.

Хороскопът за август

Необвързаните Стрелци ще се оглеждат за възможности и има голям шанс да открият интересна личност, дори и да започнат нова връзка. Не е изключено да срещнат вълнуващи личности по време на пътуване.

През август ще се радвате на стабилно здраве, без особени смущения или усложнения. Фокусирайте се върху здравословния начин на живот, не прекалявайте с храна и алкохол, за да сте в кондиция през целия период.

В кариерен план месецът ще е успешен. Ще получите окуражителни отзиви за работата си, което ще ви направи много щастливи и ще почувствате огромно удовлетворение. Трудът ви се забелязва, не са изключени и допълнителни приходи.

Маникюр според зодията

Коментирай