Свободно време

Неда Соколовска от MasterChef в очакване на бебе и с театрална постановка

В началото на лятото Неда постави театралната постановка „Златната рибка“

28.07.2020г. / 16 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: личен архив  Неда Соколовска

Снимка: личен архив Неда Соколовска

Театралната режисьорка Неда Соколовска е един от най-колоритните участници в настоящия сезон на кулинарното предаване MasterChef. Въпреки многото напрегнати ситуации, в които изпадаше тя в предаването, и заплахите от почти ежеседмични елиминации, Неда успя да влезе в топ 10 на най-добрите хоби-готвачи.

В началото на лятото Неда постави първата си театрална постановка – „Златната рибка“ след пандемията, а скоро я очаква и друго радостно събитие.

„Много неща се промениха след MasterChef. При мен станаха и още две много хубави събития. Едното е бебето, което очаквам да се роди през септември. Това е може би най-важното и щастливо нещо, което ми се случва. Другото е, че имахме една прекрасна премиера в началото на лятото“, споделя Неда. Тя разбира, че очаква дете, минути преди да започне поредната елиминация за нея в предаването.

И от този момент осъзнава, че най-големият урок, който може да пренесе от театъра в MasterChef, е бързото бягство от страха. Ето защо Неда мечтае да направи театрално-кулинарен проект, в който зрителите да бъдат и действащи лица в едно истинско гурме приключение с реална храна и вълнуващ сюжет.

Снимка: личен архив Неда Соколовска

Коментирай
Свободно време