Свободно време

Таро карта за 4 август

Не се поддавайте на мисли за липси, недоимък

04.08.2020г. / 05 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Карта на деня – Петица чаши е карта на недоволството. Не виждаме хубавото, което е около нас, а се вторачваме в това, което ни липсва. Изцяло сме обърнали гръб на изобилието, което имаме, и сме недоволни и мрачни. Обзети сме от негативизъм, но не бива, защото изобилието е около нас, трябва само да сменим гледната точка и да го видим.

Съвет за деня – Императрицата е стопанка, тя знае как да се грижи за дома, уюта и благоденствието. Картата е символ на изобилие и може би неслучайно се пада като съвет за Петица чаши, която притежава точно обратната енергия. Вместо да гледаме към това, което ни липсва, нека да се погрижим като добри стопани за всичко, което имаме. Така ще се открием за възможностите и красотата на живота.

В работата: В работата нека ви води енергията на Императрицата. Бъдете добри стопани и подхождайте с грижа и любов към делата си. Колкото повече влагате днес, толкова повече ще получите. Не се поддавайте на мисли за липси, недоимък, недостатъци и препятствия, а търсете решения мобилизирайки ресурсите, които имате.

За влюбените и семейните: Енергията днес е предпоставка за недоволство, не се оставяйте на тези чувства. Бъдете благодарни за хората в живота си и се радвайте, че са до вас. Ако не сте срещнали партньор, вместо да насочвате мислите към това, че нямате другар в живота, по-добре се погрижете за себе си. Обърнете си внимание и се насладете на възможността да имате повече време и избор.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай