Свободно време

Таро карта за 10 август

Днес е подходящ ден за стартиране на нови неща

10.08.2020г. / 06 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Карта на деня – Глупакът е символ на новото начало, поемане на пътешествие и началото на нов цикъл. Ще имате устрем за нови идеи, проекти, пътувания, отношения. Ключовото тук е да имате увереност, да се доверите на Вселената, дори да има известен риск. Сега е подходящо време да се откажете от минали обвързаности, да хвърлите старата кожа и да се преобразите.

Съвет за деня – Рицар пентакли. Като съвет към енергията на Глупака, този рицар може да се явява, за да ни напомни да поемем смело по новия път, но да останем разумни, заземени, да напредваме бавно, но сигурно и да не се забъркваме в съмнителни начинания, колкото и да сме потопени в устрема на новото и различното.

В работата:

Днес е добре да бъдете отговорни към себе си и към другите, когато се осмелявате да продължите напред и да копнеете за нещо ново. Със сигурност продължавайте да се организирате и се уверете, че за делата ви се полагат грижи, дори да сте устремени към нови хоризонти.

За влюбените и семейните:

Днес е подходящ ден за стартиране на нови неща, може да е сватба, нова връзка, нов етап от връзката. Може и раздяла, но това определено ще е раздяла за добро!

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай