Свободно време

Таро карта за 13 август

Комбинацията за днес е много интересна

13.08.2020г. / 09 18ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Много е интересна комбинацията за днес! Луната и Слънцето са Ин и Ян в Таро. Луната представлява женският свят на Ин, нашето подсъзнание, илюзиите и непознатото. Слънцето е противоположност на Луната, мъжката енергия на Ян, представляваща външно действие, положителна енергия и материализация. Ин/Ян ни учи да балансираме в живота си и да танцуваме с тъмнината и светлината.

Голям аркан Луната, когато се появи тази карта, ние знаем, че ще има предизвикателни емоции, срещу които се налага да се изправим очи в очи. Трябва да надникнем в дълбоките си тъмни кътчета. Това е моментът да се обърнем навътре, да извървим пътя на душевните си търсения и да се изправим срещу страховете си. Често това, което проектираме в света, който оформя социалния ни живот, идва от чувства и страхове, които са били потиснати. А това блокира щастието! Чак след като всичко бъде разкрито и осъзнато, ще научим уроците си и пътуването към светлината ще започне.

Съвет за деня – Слънцето изобразява дете на бял кон, а това веднага ни навява асоциации за невинност и радост. Тази карта предсказва обновление – свежа енергия, усещане за позитивност, вече не сме натоварени от страх или тъга. Тази карта ни съветва да бъдем активни, да градим, да създаваме и творим. Тя идва като съвет към Луната, за да ни напомни, че след тъмнината винаги идва ден. Нещата са на път да станат много по-добри, вярвайте в бъдещето, чувствайте се уверени, че ако сте претърпели неуспех, сега ще дойде време за успехи и радост. Ще можете да възкликнете „Животът е прекрасен!“

В работата

Днес се нуждаете от баланс и позитивност. Избягвайте конфликти и спорове, бъдете като слънцето и вдъхновявайте всички около вас!

За влюбените и семейните

Комбинацията съветва всички влюбени да са позитивни, хармонични и да избягват да предявяват претенции към половинката си днес. Не натоварвайте любимия/та, старайте се да търсите усмивките и радостта. Търсете грешките първо в себе си, не се засягайте и не се обиждайте.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай