Свободно време

Отново на училище: какво е необходимо да купим за първия учебен ден

Започва подготовката за новата учебна година

20.08.2020г. / 12 48ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата учебна година започва скоро и ние сме ви подготвили страхотни предложения за ученици! При нас ще намерите всичко необходимо както за деца в началните класове, така и за тийнейджъри и гимназисти. Разгледайте ученическите ни продукти с атрактивни отстъпки!

https://www.office1.bg/disney-barbaron-iron-man-50-h-80-h-70-cm

Бъди супергерой всеки ден!

Децата обичат супергероите поради много причини: те побеждават злото, преследват мечтите си и са безстрашни! Имаме предложение как супергероите да присъстват в ежедневието на вашето дете дори в училище – бутилки, кутии за храна и барбарони с образите на Спайдърмен, Железния човек, Хълк, Мики Маус и Мини, Елза от „Замръзналото кралство“ и принцесите на „Дисни“, сега с до 25% отстъпка – вижте ги тук:

https://www.office1.bg/disney-butilka-za-voda-spiderman-pvc-500-ml

https://www.office1.bg/disney-kutiya-za-hrana-frozen-pvc-1000-ml

Бъди smart & cool!

Всеки тийнейджър иска да се почувства cool – сега е моментът за това с до 26% отстъпка на компютърна периферия – вижте я тук. От готините мишки и клавиатури на T’nB до практичните им мобилни батерии, марката предлага любими на учениците продукти, които следват тенденциите при техниката.

https://www.office1.bg/philips-mishka-momentum-geymarska-s-usb

https://www.office1.bg/tnb-klaviatura-elyte-gaming-1

Потопи се в музиката!

Като говорим за техника, не бива да пропускаме любимата част от свободното време на гимназистите – музиката. Предложенията ни за сезона на новата учебна година включват безжични слушалки T’nB в черен, бял или червен цвят, NGS колона с вградена батерия и уникални звукови и светлинни ефекти, малка винтидж колона с Bluetooth и практични слушалки с тапи, които са подръка на ученика навсякъде и по всяко време! Намаленията на музикалните продукти са до 24% – ще ги намерите тук.

https://www.office1.bg/ngs-tonkolona-wild-jam-s-bluetooth-120w

Напиши своята история!

Разбира се, че първото, за което се сещаме, когато става дума за ученически принадлежности, са тетрадките и химикалките, а ние предлагаме огромен избор от тях! Сериите на Gipta са с корици със забавни животни, красиви цветя, пастелни нюанси и поп арт и сред тях могат да намерят своя фаворит както малчуганите, така и тийнейджърите. Специално за последните е колекцията Academia, чиито корици са в модерни тъмни тонове. За по-малките ученици цветните тефтери на Faber-Castell са чудесен избор. Тази марка предлага още висококачествени химикалки, тънкописци и ролери – сега с до 44% отстъпка тук!

https://www.office1.bg/gipta-art-master-tetradka-17-x-24-cm-kremava-shiroki-redove-kartonena-koritsa-60-lista

Изрази себе си!

Децата обичат да бъдат различни и да притежават уникални неща. Новата ни марка Pulse предлага раници и несесери, които се отличават с високо качество, ергономичен дизайн и пъстри визии. Освен това те са максимално практични, имат много отделения и допълнителни екстри като две лица, водоустойчивост и светлоотразителни ленти. Любимата марка на малчуганите Zipit пък, предлага продукти, които се превръщат в любимо приятелче на децата, защото са... забавни чудовища! Имат големи очи и смешни зъби, а тялото им е изцяло направено от цип. Усмихнатите чудовища-несесери са страхотен неочакван подарък за всяко дете и със сигурност ще впечатлят съучениците му със забавните си физиономии! Разгледайте папките, несесерите и раниците ни с до 30% отстъпка тук!

https://www.office1.bg/zipit-neseser-wildlings-malak-sin

https://www.office1.bg/zipit-neseser-gorge-sreden-svetlozelen

Обичай цветовете!

Децата обичат пъстрите неща, а ние имаме страхотно предложение как да ги превърнем в част от ежедневието! Самозалепващите листчета на Stick’n са в ярки цветове и във формата на животни като заек, таралеж, слон, динозавър, риба и други.

https://www.office1.bg/office-1-superstore-papka-bloom-a4-s-tsip-nebesnosinya

Гарантираме, че записките на вашия ученик никога няма да изглеждат скучно! Канцеларските продукти на Faber-Castell пък, имат ергономичен дизайн, специално пригоден за детската ръка, който развива чудесно моториката на малчуганите. Разгледайте отбрани ученически канцеларски продукти с до 29% отстъпка тук!

Влез в играта!

Качественият стол е от първостепенна важност за всеки геймър. Марката RFG предлага ергономични столове, чийто модерен дизайн гарантирано ще вкара тийнейджъра в играта! Те са снабдени и с всички предимства, от които той има нужда, за да играе пълноценно: анатомична седалка и облегалка, опора за крака, механизъм с контролни лостове и 5 заключващи позиции, люлеене, регулируема височина и наклон. Всеки геймър знае, че комфортът е от огромно значение, за да „минеш на следващото ниво“ – подарете му този комфорт с Max Game.

https://www.office1.bg/rfg-ergonomichen-stol-max-game-ekokozha-byal-i-zelen

https://www.office1.bg/rfg-ergonomichen-stol-max-game-ekokozha-cherno-zhalt

Ако пък вашият ученик е по-малък, трябва да знаете, че времето в началните класове е от ключово значение за правилното развитие на гръбначния стълб. Инвестицията в качествен ергономичен стол сега е нещо, което ще ви даде много ползи в бъдеще. Детските столове RFG са специално проектирани за максимален комфорт на ученика и се настройват според ръста му. Чиновете RFG пък са снабдени с множество функции: възможност за наклон на плота, кошничка за съхранение на учебни пособия, улей за химикалки и кукички за окачване на раница. А най-хубавото е, че има цели 3 години гаранция! Купете качествен стол или чин – сега те са с до 21% отстъпка!

https://www.office1.bg/rfg-detski-stol-lucky-black-damaska-sinya-sedalka-sinya-oblegalka

https://www.office1.bg/rfg-ergonomichen-uchenicheski-chin-ergo-tech-b201n-rozov-tsvyat