Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 – 30 август

Вълнуващи емоции в последната седмица от август

24.08.2020г. / 15 03ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Навлизаме в последната седмица от месец август. Какво ни очаква през следващите седем дни според астрологичната прогноза на Петя Георгиева, четете в следващите редове. 

Овен

Краят на месеца ще е белязан с промени. Цели, към които от доста време се стремите най-после ще са осезаемо близо. За да се докоснете до тях все пак ще се изискват известни усилия и решителност, но не и прибързаност.

Спомнете си преживяното до момента, етапите през които преминахте и преценете силата на сигналите. Формулирайте основното направление. Енергетиката и вдъхновението ви са еднакво силни, в състояние сте да направите крачка към следващия етап от собственото си развитие.

Любовен хороскоп за 24 – 30 август
 
Телец

В три направления ще трябва да насочите усилията си през тази седмица: околна среда, лични връзки и професионални изяви. Заемете се с тях точно в същия ред. Разнообразете обстановката около себе си. Погрижете се за обновяване на интериора, подредете както личното, така и служебното си пространство. Ще ви създаде усещане за контрол над обстоятелствата и ще ви тонизира.

След това помислете за качеството на отношенията си като цяло. Най-вероятно ще установите, че някои връзки отдавна са изчерпали съдържанието си и е по-добре да бъдат прекратени. Приемайте без опасения сложните професионални задачи. След изпълнението им ще напреднете забележимо.
 
Близнаци

Началото на седмицата може да е малко проблемно. Тонусът ви да е нисък, а настроението променливо, нестабилно. Непрекъснато да изпитвате съмнения в собствените си възможности, да сте раздразнителни, да реагирате остро на съвсем невинни забележки на близките си или на любимия човек. Ограничете контактите само до неизбежно необходимите и се занимавайте с обичайните си задължения. Не се опитвайте да контролирате околните.

След сряда обстановката ще започне бавно, но устойчиво да се променя. Ще сте доста по-спокойни и по-продуктивни и тогава е подходящо да се заемете с отложените и по-сложни задачи. Краят на периода ще е изпълнен с приятни и запомнящи се емоции.

Любовен хороскоп за 24 – 30 август
 
Рак

Във ваш интерес е да сте максимално активни през тази седмица. Най-лошата тактика би била да стоите със скръстени ръце и да чакате да „се подкваси морето“. Систематизирайте задачите си, създайте си ясен план за действие. Както домашните, така и професионалните задължения ще изискват повече усилия от обикновено, а отношенията на моменти ще са пред прага на конфликти, които задължително трябва да предотвратите. Най-добри резултати ще постигнете със занимания, които вече са на „финалната права“. Точно те ще ви мотивират за обърнете поглед към по-трудните, към такива, изискващи допълнителна подготовка и специфични способности.

Споделяйте свободното време с близките и приятелите си, обсъждайте съмненията и затрудненията си с тях. Те ще са естественият ви регулатор и стимулатор. Едновременно ще ви вдъхновяват и разтоварват от натрупаното напрежение.
 
Лъв

След като Слънцето излезе от вашия знак ще сте доста по-импулсивни и невъздържани, което е предпоставка за проблеми в отношенията. Първоначално тези проблеми може да се появят на работното място, но съвсем скоро ще започнат да ви съпровождат и у дома.

Обмисляйте внимателно изказванията си, стремете се да постигнете съгласие и неутралитет, а не да изпъкнете и да привлечете вниманието на всяка цена. Без никакво съмнение, обаче, можете да разчитате на личния си чар и обаяние. Въздействието ви ще е силно и ще е най-добрият ви помощник при провеждане на трудни преговори и уточняване на условията по спорни сделки. Ще получите очакваните финансови постъпления и съвсем заслужено ще можете да похарчите част от тях лично за себе си.
 
Дева

Преминаването на Слънцето във вашия знак ще се отрази положително на вдъхновението и творческия ви заряд. Ако все още не сте сигурни, че сте намерили призванието си, ще можете да експериментирате, да направите нещо ново, което не сте практикували до момента. Ще се почувствате доволни от себе си, независимо дали резултатите отговарят на очакванията ви или не.

Енергийният ви заряд в края на седмицата ще е по-нисък в сравнение с началото и, за да съхраните работоспособността си, е желателно да подбирате внимателно хората, с които общувате. Не си насрочвайте реални срещи с виртуални познати. Най-добра компания за свободното време ще са близките ви, но се старайте да не им натрапвате мнението си.

Коментирай