Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 – 30 август

Вълнуващи емоции в последната седмица от август

24.08.2020г. / 15 03ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock


 
Везни

Не се зареждайте прекалени амбиции и очаквания в началото на седмицата. Стартирайте с умерено, даже занижено темпо, пестете си силите. Подбирайте работата си така, че да довършите започнатото в рамките на ресурсите, с които разполагате. След първите няколко дни тонусът ви ще се повиши и ще сте в състояние да комбинирате занимания с различна степен на трудност в един и същи ден.

Пристъпите на умора ще са сравнително редки, а най-добрият начин за поддържане на висока работоспособност е да си осигурявате достатъчно сън. Що се отнася до развлеченията, оставете инициативата на близките си. Нека този път те да се погрижат за организацията на свободното време. Ще ви изненадат приятно.

Любовен хороскоп за 24 – 30 август
 
Скорпион

Един от почти идеалните ви периоди. Както енергетиката, така и тонусът ви ще са стабилни. Дали и настроението ви ще е такова, зависи от самите вас. Не позволявайте на затрудненията да „ударят“ върху самочувствието ви. Придържайте се към правилото, че само една крачка ви дели от успеха и наистина ще направите поредната крачка напред. Може да е малка, но след време ще оцените важността й.

В сложни ситуации разчитайте на интуицията си. Може да не ви подскаже най-бързия път към целта, но със сигурност ще ви подскаже как да заобиколите част от препятствията и да си спестите неприятни преживявания. Ще получите реален и равностоен финансов еквивалент за добре свършената работа.
 
Стрелец

Първият и последният ден от седмицата ще са наситени с най-много емоции (включително и не особено приятни), но ще са и най-плодотворни. Ще има с какво да ги запомните. Най-ярки ще са романтичните и любовни преживявания, които без никакво съмнение ще ви вдъхновят и подтикнат да разгърнете максимално потенциала си. Ще отбележите напредък с уреждането на поредица организационни въпроси и с решаването на стар юридически казус, който се е забавил във времето по обективни причини.

Старанието ви ще е „заразително“ за хората от обичайното ви обкръжение и без никакви усилия ще ги увлечете с идеите си. Ще стабилизирате позициите и ще повишите популярността си. Избягвайте контактите с непознати, може да се опитат да ви измамят.

Любовен хороскоп за 24 – 30 август
 
Козирог

Работоспособността ви е висока, но понякога не ви достига гъвкавост и фантазия. Няма да се наложи да се съобразявате с прекалено много фактори и събития през тази седмица. Ориентирайте мисълта си към реални цели. Ще ги постигнете, ако си изработите абсолютно точна схема за реализацията им. Колкото по-точно ги визуализирате, толкова по-близки ще са крайните резултати до предварителните ви представи. Не мислете за неуспехите от миналото, а за възможностите, които ще ви предостави бъдещето.

Осъзнайте собствения си потенциал, вместо да чакате някой да ви окуражи и похвали. Съчетайте логиката с интуицията и правилата с въображението. Екипната работа ще даде по-добри резултати, отколкото очаквате.
 
Водолей

Започнете седмицата с най-важните занимания и се опитайте да ги завършите, ако е технически възможно. Ще сте на ниво както по отношение на физическото, така и по отношение на интелектуалното си състояние. След сряда енергетиката ви ще е в лек, но нефатален спад. С ежедневните задължения няма да имате проблеми, но не е желателно да се натоварвате с допълнителни отговорности и да се престаравате.

Равномерното темпо ще ви позволи да съхраните силите си и да ги оползотворите оптимално. По отношение на настроението сте податливи на влияние, така че във ваша полза е да избягвате личности, които преекспонират грижите си и непрекъснато лъхат на негативизъм. Най-ефективно ще поддържате тонуса в зоната на любимите си занимания.
 
Риби

Предстои един твърде нееднозначен период, в който ще е добре да заложите на типичните си Рибешки умения и да „плувате по течението“. Настроението ви ще е променливо, но в никакъв случай мрачно. Наблюдавайте, реагирайте гъвкаво и адаптирайте действията си към случайностите. Не винаги ще е лесно, но след като този променлив период свърши, ще установите, че нищо не е толкова лошо, колкото ви е изглеждало.

Придобивките ви няма да са съществени, но и загубите, ако изобщо претърпите такива, ще са незначителни. Придържайте се към три основни тактики: Избягвайте стереотипите, уреждайки лични отношения. Въздържайте се от спонтанни ходове на работното място. Не драматизирайте несполуките.

Коментирай