Свободно време

Елица и Стоян при шведския Крал

02.10.2007г. / 09 53ч.
Аз жената
Елица и Стоян при шведския Крал

От 9 до 11 октомври 2007 президентът на републиката Първанов ще направи държавно посещение в Кралство Швеция по покана на крал Карл XVI Густав. Заедно с президентската двойка ще отлетят и световноизвестният български дует Елица Тодорова и Стоян Янкулов. Специално за кралското семейство красивата Елица и Стоян ще изпълнят в двореца хитът “Вода”, както и едночасова шоупрограма с уникални екзотични ударни инструменти. Елица и Стоян са получили и покана от кралското семейство за официална вечеря в кралския дворец с крал Карл, кралица Силвия и трите им деца.

Трите деца на краля – принц Филип, принцеса Мадалена и принцеса Виктория са на възрастта на Елица Тодорова и са сред любимците на британските таблоиди. Наследниците на шведският трон са сред любимците на папараците, славят се с това че не спазват етикецията, разкрепостени са и при всеки удобен случай бързат да направят тур по дискотеките из Стокхолм. Наследството на всеки един от тях е по 17 милиона евро.

От Швеция Елица и Стоян отлитат директно за Япония на едноседмично турне в мегаполиса Токио. Амбициозната певица и барабанистка е подготвила специална изненада за японската публика. От близо 2 месеца тя работи по осъществяването на уникален комикс – с манга рисунки. Комиксът се казва “Стихия” и е дело на художника Даниел Атанасов, който е единственият манга художник признат в Япония. В Япония дуетът ще се срещне и с българския шампион по сумо Котоошо.

До седмица в Европа ще се завърти и новият клип на Елица Тодорова и Стоян Янкулов към втората стихия “Земя”. Режисьор на видеото е Валери Милев.

Коментирай