Свободно време

Таро карта за 30 август

Може да бъдем заети с парични отношения

30.08.2020г. / 04 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Шестица пентакли е една карта, която изобразява човек, който е постигнал достатъчно, за да си позволи да дарява и бъде щедър. Освен с просперитет, този човек е надарен и с добро сърце.

Може да бъдем заети с парични отношения, с планове за дълготрайна работа, но картата ни съветва и да бъдем щедри, да бъдем добри и да не се възгордяваме, ако сме постигнали благополучие. Нека споделяме радостта и богатството, за да запазим хармонията и баланса в енергията на изобилието.

Съвет за деня – Десетка чаши е карта на изобилие и семейно щастие. Тя е също знак за завършване на един цикъл и започване на друг, а картите вещаят да е успешен и благодатен.
Комбинацията от тези две карти може да означава, че днес ще бъде един прекрасен ден, в който радостта ще извира навсякъде около нас,  и в който имаме за какво да бъдем щастливи и благодарни. Финансовите дела ще са успешни.

В работата:

В работата успяваме и всичко се развива гладко. Ако имаме някакви притеснения то комбинацията от карти днес показва, че нещата ще се развият по възможно най-благоприятния начин.

За влюбените и семейните:

Прекрасна и благоприятна комбинация за семейството и за хората, които се обичат. Вещае топли и щастливи отношения, общи проекти и занимания, а от нас зависи да поддържаме тази силна и изобилна енергия за дълго време на високо ниво.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай