Свободно време

Таро карта за 31 август

Ще можете да възкликнете "Животът е прекрасен!"

31.08.2020г. / 04 28ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Паж на мечовете е някой, който се е издигнал. Той използва ума и логиката, за да се възползва от възможностите, които предлага животът. Днес вероятно ще поемете ролята на стратег, обективно анализирайки своите възможности и обмисляйки какъв е най-добрият начин на действие.

Съвет за деня – Слънцето изобразява дете на бял кон, а това веднага ни навява асоциации за невинност и радост. Тази карта предсказва обновление - свежа енергия, усещане за позитивност, вече не сме натоварени от страх или тъга. Тази карта ни съветва да бъдем активни, да градим, да създаваме и творим. Тя идва, като съвет към Луната, за да ни напомни, че след тъмнината винаги идва ден.

Нещата са на път да станат много по-добри, вярвайте в бъдещето, чувствайте се уверени, че ако сте претърпели неуспех, сега ще дойде време за успехи и радост. Ще можете да възкликнете "Животът е прекрасен!"

В работата:

Може да получите повишение, по висока заплата или по-добро предложение за работа. Енергията днес е чудесна и с прекрасна перспектива.

За влюбените и семейните:

Сякаш всичко е точно такова, каквото трябва да бъде. Чувствате се добре един с друг, но внимавайте с разговорите и какво казвате, защото има малка опасност да не ви разберат правилно и да се стигне до недоразумения.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай