Свободно време

Новолуние в Дева на 17 септември – отваряме път на новото

Какво ни очаква

17.09.2020г. / 08 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци – Близнаците ще търсят връзки, комуникация с хора, които ги карат да се чувстват добре. Тези, които ги мачкат, ще напуснат живота им. Някои от вас ще споделят любовните си чувства към определена личност.

Рак – Отпуснете се, отдайте се на почивка. Въпросите свързани с работата ще ви вълнуват и особено тези, които се отнасят до започването на нова, нов бизнес.

Лъв – Пренареждане на взаимоотношенията, разгръщане на талантите и подобряване на финансите, може да очакват Лъвовете през това новолуние.

3 зодии ще имат прекрасна есен

Дева – За да направите преустройство в отношенията си с хората, бъдете споделящи, комуникативни. Време е да стигнете до същността на някои неща, които се случват във вас, може би подсъзнателно. Тогава това ще ви помогне да поставите живота си на по-добро място и да сте щастливи.

Защо родените през септември са толкова специални?

Везни – Миналото ще си остане минало, защото вие вече искате да преодолеете някакъв вид несигурност. Време е да започнете да гледате напред, да започнете нови неща, които да ви носят удовлетворение, да правите малки пътувания.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, ще проведете важни разговори с хората, които искате да бъдат част от вашето бъдеще. Ще можете да постигнете голяма част от вашите цели.

Стрелец – Трябва да направите необходимите промени в живота, за да се чувствате по-изпълнени в работата, в интимен план. Бъдете внимателни с инвестирането на пари.

Козирог – Козирозите ще имат хубав период, в който може да планират пътувания, да се сближат още повече с любимия човек или да намерят нова любов.

Водолей – Пред вас може да изникнат важни разговори свързани с работа, бизнес, споделяне на идеите, които имате. Дайте най-доброто от себе си.

Риби – В каква посока искате да върви животът ви? Възможно е да смените досегашната си работа, да се съсредоточите повече върху дома, семейството и други проекти, които ви карат да се чувствате по-щастливи.

Снимки: istock

Коментирай
Свободно време